šta vi mislite?

"2 GRAMA MOZGA": Žarko Jokanović oštro kritikovao GREŠKU u jednoj epizodi Igre sudbine

0

Popularna serija je privukla pažnju odlaskom velikog broja glumaca i scenariste.

Žarko Jokanović dao komentar o jednoj epizodi Igre sudbine
Žarko Jokanović dao komentar o jednoj epizodi Igre sudbinefoto: Instagram/printscreen

Serija Igra sudbine broji preko 600 epizoda, a sudeći po popularnosti, snimanje će se nastaviit, međutim brojni preokreti su se dogodili koji su je ostavili u senci.

 

Nedavno se pojavila vest da glavna glumica Milica Milša i scenarista Žarko Jokanović napuštaju projekat i sa sobom odvode još nekoliko glumaca, među kojima su Danica Ristovski i Mira Banjac.

 

Milica i Žarko se najpre nisu oglašavali, a potom su nagovestili razloge odlaska, kao i gde će nastaviti svoj posao.

 

- Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi - rekli su Žarko i Milica u zajedničkoj izjavi.

 

Ovog puta, Žarko je javno prozvao sadašnju ekipu serije nakon epizode u kojoj glavna glumica umire i prikazuje se snimak sahrane. Žarku je zasmetalo što ime glavne junakinje napisano pogrešno, pa je u to ime ostavio nekoliko reči na Instagramu.

 

- O diletantima i onima oko njih, koji nakon skoro 600 epizoda ne znaju pravo ime glavne junakinje. Sa 2 grama mozga i 2 slova viška - napisao je Žarko.

 

Žarko Jokanović o Igri sudbine
Žarko Jokanović o Igri sudbinefoto: zarjok/Instagram/printscreen

Neki su se složili sa njim, dok su se drugi pitali zašto on uopšte prati i dalje seriju sa kojom više nema nikakve veze.

 

 

makonda-tracker