kolega iz serije

Mnogi će se iznenaditi: Da li znate ko je trebalo da glumi Luku Kanačkog u "Igri sudbine"?

0

Stevan Piale je publiku osvojio likom Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine", ali malo ko zna da je njegov lik trebalo da igra drugi glumac. I to ni manje ni više nego kolega iz serije.

foto: Instagram
foto: Instagram

Serija "Igra sudbine" osvojila je srca svih gledalaca, koji su iz večeri u veče željno iščekivali da vide šta će se dešavati sa njihovim omiljenim junacima.

 

Ekipa serije poslednjih meseci prolazi kroz detaljne promene, mnogi glumci odlaze, te tako nećemo više gledati Milicu Milšu, Danicu Ristovski i Miru Banjac, ali će se pojaviti neki novi likovi koji će upotpuniti seriju.

 

Jedan od likova koji je tu od početka, a koji je brzo izazvao pažnju gledalaca jeste i Luka Kanački, koga je sjajno odglumio Stevan Piale.

I kako to obično biva, sada ne bismo mogli da zamislimo ikoga drugo da tumači lika Luke, ali malo ko zna da je potpuno drugi glumac bio pozvan da igra ovu ulogu.

I to ni ni manje ni više, nego kolega iz serije.

 

U pitanju je Ammar Mešić. On je trebalo da igra Luku Kanačkog. 

 

– Sećam se da sam na kastingu za “Igru sudbine” imao tremu, ali sada mi se čini da je sve to bilo bespotrebno. Bio sam pozvan za ulogu Luke Kanačkog, koju u seriji tumači kolega Stevan Piale, dok je on trebalo da proba ulogu Strahinje i Matije– ispričao je jednom prilikom Amar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

Međutim, kako je i tada rekao, sadašnja podela je ipak najbolja, a mislimo da se i gledaoci slažu. Šta vi kažete?

 

makonda-tracker