uživaju u ljubavi

Prvo su se stidljivo pojavljivali, a sad ne mare za poglede: Aca Sofronijević s novom devojkom uživa u javnosti

0

Plavuša duge kose ukrala je srce čuvenog Sofre 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Naš poznati harmonikaš Aca Sofronijević u poslednje vreme često je tema medija, jer se opustio i uživa u životu. Nedavno su mediji često pisali o tome kako se rešio viška kilograma, a zatim su počele da se nižu ljubavi.

 

Pre oko mesec dana u medijima je osvanula vest da Sofra ima novu devojku. Tada se pisalo da je u pitanju doktorka, s kojom se do tada retko pojavljivao u javnosti. 

 

 

Ipak, čini se da su se sada malo opustili, pa su zajedno došli na svadbu. Odatle je Sofronijević podelio fotografije njega i njegove izabranice, lepe dokrtorke, na storiju i svi su primetili - ne skida osmeh s lica.

 

Čini se da Sofra uživa u ljubavi sa novom izabranicom, a pre nje je bio u vezi sa našom poznatom voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

 

Aca Sofronijević sa novom devojkom
Aca Sofronijević sa novom devojkom foto: Instagram / sofronacc

 

Za svoju nekadašnju izabranicu Sofronijević je imao lepe reči da kaže:

 

Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni, ali o tom potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo – rekao je ranije Sofronijević za Grand.

 

Bonus video:

 

Kako je Aca Sofronijević doživeo Šabanovu smrt pogledajte u videu:

 

 

makonda-tracker