ostaće prijatelji

Svi su očekivali svadbu: Aca Sofronijević i voditeljka ipak raskinuli veridbu, otkriveno i zašto

0

Svoju ljubav su držali daleko od očiju javnosti, pa su i raskinuli u miru, bez ikakvih skandala.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Aleksandar Aca Sofronijević, jedan od najpoznatijih srpskih harmonikaša, prema saznanjima Kurira, raskinuo je veridbu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk.

 

Izvor blizak nekadašnjem paru je otkrio da njih dvoje nisu u vezi već nekoliko meseci, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

- Svi su očekivali njihovu svadbu i mnoge je njihov raskid iznenadio, ali oni nisu želeli da pričaju o tome. Koliko sam ja upućen razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa... Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju - ispričao je za Kurir izvor blizak Sofronijeviću i voditeljki.

Aca je na poziv novinara kratko rekao da Sanji želi svu sreću u životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Culibrk (@culibrkova_)

- Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi - kazao je Aca za Kurir.

 

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

makonda-tracker