fotografije pune ljubavi

Raskinuo s lepom voditeljkom, pa zavoleo DOKTORKU: Evo kako izgleda nova devojka Ace Sofronijevića

0

Kako izgleda nova devojka Ace Sofronijevića?

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Aleksandar Aca Sofronijević ne voli da govori mnogo o svom privatnom životu i intimu vešto krije, ali poznato je da već neko vreme uživa u ljubavi sa devojkom koju krije od očiju javnosti. Nakon što je raskinuo veridbu s voditeljkom Sanjom Ćulibrk, što je mnoge iznenadilo jer su delovali više nego skladno, popularni Sofra o ljubavi nije mnogo govorio.

 

O njegovoj izabranici zna se samo da je doktorka, kao i da su nešto više od sedam meseci u vezi, a komentari izvora bliskih muzičaru ukazivali su na to da je presrećan u novoj ljubavi.

 


Ipak, Aca je odlučio da pokaže javnosti koliko je zaljubljen, pa je na Instagramu objavio video-kolaž uz romantične pesme, što pokazuje da je ponovo zaljubljen do ušiju. S obzirom na to da se kroz snimak čuju pesme poput „Al’ je lep ovaj svet“ i  „Ti si moj“, deluje da je na fotografijama upravo sa svojom devojkom.

 

1 / 7 Foto: Instagram/sofronacc

 

Nedavno je Aca za Grand pričao o ljubavi i šta ona za njega predstavlja.

 

— Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni, ali o tom potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo – rekao je ranije Sofronijević za Grand.

 

Podsećamo, Sofra je nedavno progovorio i o ženidbi, ali i kako reaguje na udvaranja kada je zauzet.

 

— Neću još da se ženim. Imam devojku, ali zašto bih pričao o tome… To je moja stvar. Prilaze mi i dalje, ali ja lepo kažem: Da, zauzet sam – ističe muzičar.

 

 

makonda-tracker