(foto)

Ovako izgleda LJUBAV! Nove fotografije Ace Sofronijevića i Sanje Ćulibrk pokazale da su najzaljubljeniji par na estradi

0

Aca Sofronijević i Sanja Ćulibrk stigli su na koncert grupe Van Gog u Beogradu, a njihove fotografije otkrivaju koliko ovaj par sija dok je zajedno...

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Muzičar Aleksandar Aca Sofronijević i voditeljka Sanja Ćulibrk već mesecima uživaju u skladnoj vezi i ne kriju koliko se vole.

 

Harmonikaš i voditeljka sve svoje slobodno vreme vole da provode zajedno, a noćas su uslikani u Beogradu, i to na koncertu grupe Van Gog. Koncertom "Visokog napona" u Kombank dvorani grupa Van Gogh obelezila je 25 godina od izlaska albuma "No comment", a popularni par nije želeo da propusti ovakav muzički događaj.

 

 

Oni su sve vreme bili nasmejani, srećni, a jedan pogled na njih dovoljan je da se primeti koliko sijaju kad su zajedno... Inače, Aca je nedavno otkrio da priželjkuju potomstvo!

 

1 / 9 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Sanja je bila Acina podrška tokom finala Pesme za Evroviziju, gde je nastupio sa svojim orkestrom i pesmom "Anđele moj", a nije krila koliko joj se sve dopalo.

 

Prezadovoljna sam, ali hajde što sam ja zadovoljna, ne znam koliko sam objektivna. Bio je veliki aplauz, čini mi se da se ljudima dosta dopada, a i čitav tim je zadovoljan — rekla je Sanja za Glossy.

 

Mada Aca uvek ističe koliko mu znači Sanjina podrška, voditeljka je bila skromna.

 

On, zapravo, odgovara na pitanja i sigurna sam da bilo koga pitaju koliko znači podrška partnera, isto bi odgovorio ili odgovorila. Svima nam znači podrška! — zaključila je nasmejana Sanja za Glossy.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Aca Sofronijević je pred nastup govorio o Sanji i nije krio sreću što je tokom te važne večeri bila uz njega.

 

Zadovoljna je, pohvalila je celu ekipu, pohvalila je stajling i hvala joj što je uz mene i što prati sve što radim. Poželela je sreću, poljubila me je i baš mi je drago što je večeras sa nama — rekao je Aca za Glossy.

 

 

makonda-tracker