simpatično!

Hoće li je ZAPROSITI? Aca Sofronijević progovorio o svojoj Sanji Ćulibrk pred finale trke za Evroviziju

0

Orkestar Aleksandra Sofronijevića potrudiće se da pesmom "Anđele moj" osigura što bolji plasman na Pesmi za Evroviziju 2022, a podršku mu pruža njegova nežnija polovina, voditeljka Sanja Ćulibrk.

foto: Printscreen RTS
foto: Printscreen RTS

Finale Pesme za Evroviziju '22. donosi nam najboljih 18 numera iz dva polufinala, dobro poznata lica i neizvesnu trku za nacionalnog predstavnika na Evroviziji u Torinu!

 

 

Među finalistima našao se i orkestar Aleksandra Ace Sofronijevića, koji će se predstaviti pesmom "Anđele", a popularni i šarmantni harmonikaš smatra da imaju dobru pesmu i to je ono što mu je najbitnije!

 

Imamo jednu kvalitetnu pesmu, verujem da ćemo se dobro plasirati, a nikad se ne zna — možda i pobedimo — rekao je novinarima nasmejani muzičar, tik pred početak velikog finala.

 

On je istakao i da nije bilo nikakvih skandala u bekstejdžu, već sve protiče u znaku dobrog druženja.

 

— Sve je bilo normalno, lepo, super druženje — rekao je harmonikaš.

 

Aca je već mesecima u ozbiljnoj ljubavnoj vezi s voditeljkom Sanjom Ćulibrk a nijednog trenutka nije sakrio koliko je zaljubljen i koliko je voli, ceni i poštuje, pa je tako nedavno otkrio i da se mole za porodicu.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Aca je otkrio i da mu Sanja pruža podršku tokom finala, a za Glossy je otkrio kako je i komentarisala nastup:

 

Zadovoljna je, pohvalila je celu ekipu, pohvalila je stajling i hvala joj što je uz mene i što prati sve što radim. Poželela je sreću, poljubila me je i baš mi je drago što je večeras sa nama!

 

Kada su ga novinari pitali da li će je zaprositi, Aca je imao smešan i simpatičan odgovor:

 

Baš je lepo veče!

 

 

makonda-tracker