skladan par

On NE KRIJE koliko mu znači, a ona? Sanja Ćulibrk za Glossy PRVI put progovorila o Aci Sofronijeviću

0

Orkestar Aleksandra Sofronijevića plasirao se u finale Pesme za Evroviziju, na kojoj je pobedila Konstrakta Đurić, ali njihov nastup bio je i te kako pohvaljen i zapažen. Talentovanom muzičaru, ipak, najveću podršku pruža partnerka Sanja Ćulibrk, koja nam je otkrila neke detalje o svom izabraniku.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Sanja Ćulibrk već mesecima je u skladnoj vezi sa muzičarem Aleksandrom Acom Sofronijević, a dok o svojoj ljubavi ne govore toliko često i javno, kada to urade, bude svima jasno koliko su zaljubljeni i privrženi jedno drugom.

 

I dok je Aca nedavno izjavio za medije da se nadaju potomstvu, Sanja ne govori mnogo o ljubavi s popularnim harmonikašem.

Sanja je bila Acina podrška tokom finala Pesme za Evroviziju, gde je nastupio sa svojim orkestrom, a nije krila koliko joj se sve dopalo.

 

Prezadovoljna sam, ali hajde što sam ja zadovoljna, ne znam koliko sam objektivna. Bio je veliki aplauz, čini mi se da se ljudima dosta dopada, a i čitav tim je zadovoljan — rekla je Sanja za Glossy.

 

Pitali smo je i da li je imala sugestije, komentare, udela kada su u pitanju pesma i nastup.

 

Iskreno, mnogo smo razgovarali o svemu, ja sam bila u studiju kada je krenula pesma da se radi. Nisam se previše petljala, to bi bilo suludo jer govorimo o ljudima koji su fakultetski obrazovani, muzički, pre svega. Vrlo su uticaji, poznati i priznati, kako Aleksandar, tako i njegove kolege, koje su godinama sa njim. Ja sam uživala slušajući.

 

1 / 9 Foto: Printscreen RTS

 

Mada Aca uvek ističe koliko mu znači Sanjina podrška, voditeljka je bila skromna.

 

On, zapravo, odgovara na pitanja i sigurna sam da bilo koga pitaju koliko znači podrška partnera, isto bi odgovorio ili odgovorila. Svima nam znači podrška! — zaključila je nasmejana Sanja za Glossy.

 

 

Aca Sofronijević je pred nastup govorio o Sanji.

 

Zadovoljna je, pohvalila je celu ekipu, pohvalila je stajling i hvala joj što je uz mene i što prati sve što radim. Poželela je sreću, poljubila me je i baš mi je drago što je večeras sa nama — rekao je Aca za Glossy.

 

Kada su ga novinari pitali da li će je zaprositi, Aca je imao smešan i simpatičan odgovor:

 

Baš je lepo veče!

 

 

makonda-tracker