nIJE DOVOLJNO BITAN

Novi UDAR NA IMIDŽ slavnog para: Komšija princa Harija i Megan podelio priču koja ih ne predstavlja u sjajnom svetlu

0

Jedan stariji gospodin bio je vrlo uzbuđen kada su sin princeze Dajane i njegova supruga došli u njegov kraj, a onda je usledio hladan tuš

Megan Markl i princ Hari, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa
Megan Markl i princ Hari, vojvotkinja i vojvoda od Saseksafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, već tri godine stanuju u Sjedinjenim Američkim Državama, gde su pazarili vilu u kalifornijskom Montesitu.


Oni su britansku kraljevsku porodicu i život u Engleskoj napustili 2020. godine, a nakon što su neko vreme živeli kod prijatelja, da bi zatim dom pronašli na raskošnom imanju za koje su izdvojili 14,5 miliona dolara.


Tamo su se skrasili sa sinom Arčijem, a potom je na svet stigla i njihova ćerka Lilibet Dajana.

 

O njihovoj svakodnevici u Americi ne zna se mnogo, osim da uživaju sa svojim mališanima i ljubimcima u veličanstvenom zdanju s prostranim dvorištem, a nedavno smo videli Megan Markl na pijaci kako kupuje kao sav normalan svet (istina, kupovala je cveće i pratilo ju je obezbeđenje).


Kako je sada otkrio njihov komšija, par ipak nije mnogo zainteresovan za druženje s pripadnicima lokalne zajednice.

 

Princ Hari i Megan Markla žive u Montesitu, u Kaliforniji, od 2020. godine
Princ Hari i Megan Markla žive u Montesitu, u Kaliforniji, od 2020. godinefoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
  • Kako su Megan Markl i princ Hari odbili komšiju?


Veteran američke mornarice Frenk Meginiti (88) bio je oduševljen kada su mu komšiluk stigli članovi kraljevske porodice, pa je Hariju i Megan te 2020. kupio poklon i otišao da im poželi dobrodošlicu. Međutim, kako je otkrio u jednom poglavlju svojim memoara "Skloni se s ulice", Saseksovi ga nisu dočekali raširenih ruku.


Ja imam veliku kuću u blizini imanja Harija i Megan, a živim u gostinskoj kući dok glavnu izdajem – objasnio je Meginiti. – Hari i Megan stanuju na nekadašnjem Mekormikovom imanju, pa sam otišao do njihove kapije s nekim filmom na disku, ali oni nisu bili zainteresovani.


Prema njegovim rečima, obezbeđenje mu nije dopustilo da uđe i zamoljen je da se udalji.

 

Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/ROSA WOODS / POOL

Tip iz obezbeđenja me je odbio i nije hteo da uzme ni film, rekao je samo da "nisu zainteresovani" – istakao je komšija princa Harija i Megan Markl. – Samo sam hteo da budem dobar komšija.


On je istakao i da ne viđa Saseksove često i da je iznenađen što su došli u Montesito jer su obično žive stariji ljudi.


Ipak, poznato je da se par trudi da neguje bliske odnose sa svojim slavnijim komšijama. Navodno su oni Montesito odabrali baš zato što su okruženi zvezdama – Oprom Vinfri, Elen Dedženeres i Poršom de Rosi, Džejmsom Kordenom... Odmah po dolasku u Ameriku, oni su dali intervju Opri, a Hari je u više navrata razgovarao javno s Kordenom.

 

 

BONUS VIDEO: Zagrljaj princa Harija i Megan Markl o kom su svi pričali

 

 

makonda-tracker