šta vi mislite?

Ne krije da je to radila ranije, a sada se oglasila fotografkinja: Da li je Megan Markl zvala paparace da je prate?

1

Vojvotkinja od Saseksa nije uspela da sakrije da se ranije dogovarala s paparacima da je fotografišu i dostavljala tračeve o sebi medijima, ali je tvrdila da to ne radi otkako je s princem Harijem. Međutim...

vojvotkinja od saseksa megan markl u braku je s princem harijem od 2018. godine
vojvotkinja od saseksa megan markl u braku je s princem harijem od 2018. godinefoto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl optužena je u britanskoj javnosti da dojavljuje foto-reporterima kada će i gde izaći da bi je fotografisali kako živi "kao sav normalan" svet, i to u više navrata.


Poslednji put se to dogodilo pre nekoliko dana, kada su, baš dok je glavna tema u medijima bila Kejt Midlton na Vimbldonu, osvanule fotografije supruge princa Harija kako ide s pijace.


Ona je tada bila doterana, nasmejana, nosila je sveže cveće i izgledala bezbrižno i zadovoljno, a mnogi su se pitali da li je vežbala ispred ogledala pre izlaska i kako su paparaci mogli da znaju da će ona biti baš tu kada ranije nikada nije viđena na pijaci u Montesitu.

 

Britanske medije zanimalo je da li je paparacima poznato da Megan Markl kontaktira s nekim od njih i odaje im gde će i kada biti. Fotografkinja Džil Iškanijan, koja je autorka pomenutih fotografija, bez dileme odbacuje ovu mogućnost.


Niko me ne zove, verujte mi! Nemam nikakvu podršku, sve radim sama – naglasila je ona.

Ona je otkrila da je Megan Markl sasvim slučajno srela na pijaci nakon što je čula da će tamo biti otac pevačice Keti Peri. Zaista ga je i ugledala – tokom razgovora sa suprugom princa Harija! Isprva nije bila sigurna da je u pitanju vojvotkinja od Saseksa, ali je ubrzo ugledala pripadnika obezbeđenja i shvatila ko je pred njom.


Kako je otkrila za Newsweek, odmah ju je fotografisala, i to svojim telefonom umesto foto-aparatom jer je strahovala da će upasti u nevolju ako podigne svoju profesionalnu opremu.

U knjizi "U potrazi za slobodom", koju su o Meganinom i Harijevom izlasku iz britanske kraljevske porodice napisali njeni prijatelji Karolin Durand i Omid Skobi, priznaje se da se vojvotkinja ranije dogovarala s paparacima da je prate.


– Iako je Megan, pre nego što je upoznala Harija, povremeno nemaštala paparaci fotografije tu i tamo ili dopuštala da neka informacija dođe do medija, sada je radila sve što je u njenoj moći da zaštiti svoju privatnost i vezu s princem – navodi se u knjizi.


Znala je da čuvanje svega u tajnosti znači da će moći da se upoznaju bez pritiska i briga koje dolaze s medijskim praćenjem i komentarisanjem njihove veze – stoji u ovoj biografiji.

 

 

BONUS VIDEO: "Princ Hari je ili licemeran ili samo glup"

Kako Duška Jovanić vidi ispovesti vojvode od Saseksa

 

 

makonda-tracker