dosta im je

Nakon novog "šuta u zube" – ZAHTEVAJU ODGOVORE! Princ Hari i Megan Markl ovu UVREDU neće podneti mirno

0

Bili su uvereni da će njihov potez biti dočekan klicanjem, a zapravo su – ignorisani. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su sigurni da to nije slučajno.

Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godinefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nižu se poniženja za Megan Markl i princa Harija, koji su se nadali da će preseljenjem u Kaliforniju ojačati svoj imidž, povezati se s Holivudom i izgraditi moćan zajednički brend vojvode i vojvotkinje od Saseksa.


Nakon što su više puta javno ismejani zbog više svojih poteza i navodno odbačeni od strane predsednika i prve dame Amerike Džozefa i Džil Bajden, par je nedavno doživeo vrlo neprijatno iznenađenje.


Saseksovi su, navodno, očekivali da će njihov dokumentarni serijal "Megan i Hari", koji su snimili za Netfliks, biti nagrađen Emijem. Međutim, kada su objavljene nominacije za ovu prestižnu nagradu, sve nade su im ugašene jer na spisku nije bilo njihove ispovesti.

 

Kako sad tvrde izvori bliski paru, njih je ovo prilično pogodilo i osećaju se vrlo razočarano.


Činjenica da nisu nominovani za Emija je ogroman šut u zube – kaže anonimni izvor.

 

Megan Markl i princ Hari, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, podelili su ispred kamera svoju stranu priče o životu u kraljevskoj porodici
Megan Markl i princ Hari, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, podelili su ispred kamera svoju stranu priče o životu u kraljevskoj porodicifoto: Netflix / Planet / Profimedia

Oni su navodno uvereni da to nije slučajno i da neko vodi kampanju protiv njih.


Ubeđeni su da se na obema stranama Atlantskog okeana protiv njih vodi orkestrirana kampanja mržnje i da određeni ljudi pokušavaju da se okoriste o njih – dodaje on.


Kako piše Heat Magazine, Hari i Megan želi da im se pruže odgovori na neka pitanja kako bi konačno shvatili "šta treba da urade da bi konačno predahnuli".


Ipak, iako nemaju priliku da budu nagrađeni Emijem za svoju dokumentarnu seriju, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa postigli su veliki uspeh s njim. Tokom samo prva četiri dana od objavljivanja, serijal "Megan i Hari" gledan je ukupno 81,6 sati, a nominovani su za nagradu Hollywood Critics Award.

 

 

BONUS VIDEO "Princ Hari je ili licemeran ili samo glup"

 

 

makonda-tracker