na spisku "obeleženih"

Nakon godina prijateljstva IZDAJA i kraj: Zašto su Bekamovi okrenuli leđa princu Hariju i Megan Markl?

0

Čini se da su sada stvarno prekinuli svaki kontakt 

Bekamovi više ne žele da komuniciraju sa Megan i Harijem
Bekamovi više ne žele da komuniciraju sa Megan i Harijem foto: EPA/ TOBY MELVILLE / POOL

Pre mnogo godina, dok je bila glumica, Megan Markl je često pisala na svom blogu o grupi koju je nazvala svojim "najbližim prijateljima". Neki su bili srodne duše, drugi su bile poznate ličnosti koje je upoznala na događajima i zabavama u šou-biznisu.

 

Postepeno, taj krug drugara se proširio i uključio dizajnere odeće, važne osobe iz društva i aktiviste humanitarnih akcija.

 

Među njima su bili Dejvid i Viktorija Bekam, koji su bili gosti na venčanju princa Harija i Megan Markl u Vindzoru 2018.

 

 

Međutim, izgleda da je njihovo prijateljstvo sada gotovo. To se naslućivalo i nakon što Megan i Hari nisu bili pozvani na venčanju sina Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklina Bekama sa američkom naslednicom Nikolom Pelc u aprilu prošle godine.

 

Megan i Hari nisu bili pozvani ni na događaj koji je prošlog vikenda upriličio Argentinac Lajonel Mesi nakon što je debitovao za Dejvidov fudbalski tim Inter.

U vip ložama su se našli Kim Kardašijan, teniska legenda Serena Vilijams i mnoštvo drugih velikih imena, ali ne i otpadnički kraljevski par.

 

Kao i mnogi u Meganinom svetu, izgleda da su Bekamovi bili 'Obeleženi'.

 

Princ Hari i Megan Markl više nisu prijatelji sa Bekamovima
Princ Hari i Megan Markl više nisu prijatelji sa Bekamovimafoto: EPA / Nigel Roddis

 

Najozloglašeniji 'Obeleženi' bio je njen otac Tomas (79), nakon što je prodao paparaco slike sebe kako se sprema za venčanje svoje ćerke.

 

Megan sada veoma retko razgovara sa svojom najboljom prijateljicom iz detinjstva, Ninaki Pridi nakon što su se navodno posvađali zbog toga kako se Megan ponašala prema njenom prvom mužu Trevoru Engelsonu.

 

Čak je i stilistkinja Džesika Malruni, Meganina nekadašnja 'najbolja prijateljica', čija su deca bila paževi i deveruše na venčanju Saseksa, pala u drugi plan.

 

Nakon godina prijateljstva Bekamovi su okrenuli leđa Hariju i Megan
Nakon godina prijateljstva Bekamovi su okrenuli leđa Hariju i Meganfoto: Profimedia

 

U slučaju Bekamovih, postojala je sumnja da je par "puštao" priče o Saseksima, a optužba koju je kraljevski par izneo u medijima učinila je da Bekam bude "besan kao ris".

 

Izvor blizak Bekamovima rekao je:

 

- Dejvid i Viktorija su otišli ​​na venčanje Megan i Harija i bili su im velika podrška kada je Megan stigla u Veliku Britaniju.

 

Parovi su se zbližili jer je Izi Mej, direktor komunikacija Dejvida Bekama, bila prijateljica sa Markusom Andersonom, glavnim direktorom za članstvo u privatnom društvenom klubu Soho House, koji je pomogao u organizovanju Meganinih tajnih sastanaka sa Harijem.

 

Princ Hari i Megan su optužili Bekamove da su otkrivali detalje iz njihovog života
Princ Hari i Megan su optužili Bekamove da su otkrivali detalje iz njihovog života foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ali nakon optužbi na račun Bekamovih usledio je napeti telefonski razgovor nakon čega je usledilo zahlađenje u njihovim odnosima.

 

Megan je jednostavno krenula dalje.

 

Sada se kaže da je "izuzetno bliska" kozmetičkom tajkunu Viktoriji Džekson, čiji je suprug Bil Gati predvodio unosne brendove šminke koje su lansirale glumica Dženifer Lopez i supermodel Sindi Kraford.

 

Ukoliko se i vama dopada kako izgleda Viktorija Bekam možete pogledati njen tutorijal o šminkanju i pokušati isto da uradite na svom licu 

 

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker