šta vi mislite?

Dosadno, depesivno i SASVIM BEZ UKUSA: Bivša urednica Voga NARUŽILA kalifornijski dom Megan Markl i princa Harija (FOTO)

4

Mada bi se dalo zaključiti da će dom Megan Markl biti savršenog enterijera, stručnjaci tvrde da to baš i nije tako — već potpuno bez ukusa i stila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivša urednica britanskog Voga Aleksandra Šulman iskritikovala je dom Megan Markl.

 

U svom rođendanskom videu Megan Markl je pokazala kako izgleda dom njene porodice u Montesitu, u Kaliforniji, a veliku pažnju privukla je i fotografija njene ćerke Lilibet Dajane, koju smo po prvi put ikada mogli da vidimo. Na središnjoj fotografiji, malog okvira od tri slike, nalazi se kraljevska beba.

 

Dom porodice je uređen u neutralnim tonovima, ali Aleksandra Šulman tvrdi da nije upečatljiv, te da mu fali lični pečat.

 

Osim toga, ističe da se na ovom primeru vidi šta se desi kad imate novca, ali ne i ukusa.

 

Htela sam da budem pozitivna kad je u pitanju nova inicijativa Saseksovih, ali nisam uspela. Megan je provela 40 minuta rođendana snimajući poruke i sigurno je mislila dobro. To nije zločin. Zločin je prostorija u kojoj je snimila video. To je primer toga kad imate novca, ali ne ukusa. Mada, lepota je u oku posmatrača.

 

Ipak, zašto bi neko živeo u nečemu što izgleda kao unutrašnjost hotelskog lanca, što se viđa svuda u svetu, od Mikonosa do Tajpeja? Strašna reč: neutralno. Možda je to snobovski i upadam u tu zamku, ali razočaravajuće izgleda. Bež od zida do zida možda deluje relaksirajuće kad treba da se oporavite od masaže vrućim kamenom, ali to nije mesto za život.

 

Megan Markl
foto: Profimedia

 

Jasno je da je princ Hari hteo nešto drugačije od onoga čime je od rođenja bio okružen, pa je supruzi prepustio uređenje prvog sopstvenog doma. Ipak, ona ga je uredila kao svoj nemaštoviti stan u Torontu, jednako, bež i bezlično. Možda ovo nije njihova realna radna soba, nego izložbeni prostor.

 

Možda je ovo prostorija gde nam daju da zavirimo, a ostatak je umetnički, sa knjigama, šarenim nameštajem. Ne fotografija iz kataloga, nego dom. Mada, svakako je depresivno i nemaštovito. Ipak, naravno, imaju svoj kokošinjac kad hoće da budu neuredni — napisala je Šulman u kolumni za Dejli Mejl.

 

 

makonda-tracker