nova romansa???

Nije Tom Kruz, Luis Hamilton, ni Džimi Batler: Ko je muzičar koji je privukao pažnju i simpatije lepe Šakire?

0

Od kako se preselila u Majami pevačicu su dovodili u vezu sa nekoliko poznatih muškaraca - ipak, ni jedan nije TAJ 

foto: EPA /  JENS KALAENE
foto: EPA / JENS KALAENE

Od kako je iz Španije došla u Majami Šakira je neprestano pod budnim okom svetske javnosti. Ona je otpočela novi život sa sinovima Milanom i Sašom, koji su tamo krenuli u školu, a čini se da joj je ova promena donela mnogo toga.

 

Nakon što je prekinula vanbračnu vezu sa fudbalerom Đerarom Pikeom lepa kolumbijka je dovođena u vezu sa mnogim poznatim muškarcima. Ona do sada nije niti demantovala, niti potvrdila glasine.

 

Od glumca Toma Kruza, do vozača Luisa Hamiltona ili igrača Majami Hita Džimija Batlera, svaki pokret pevačice se detaljno analizira u potrazi za nagoveštajem ko je muškarac koji će uspeti da osvoji njeno srce.

 

 

Posle njene posete Španiji, gde je primećena na takmičenju za Velikou nagradu Formule 1 koja je održana u Barseloni, ponovo su krenule glasine o njenoj mogućoj vezi sa Hamiltonom.

 

Šakira je vozaču Hamiltonu pružila podršku na trkama nakon čega su otišli na večeru gde su viđeni u veoma prisnom odnosu. Tu noć oni su završili na zabavi koja je održana u čuvenom noćnom klubu Karpe Diem. Hamilton je čak izašao na podijum i zaigrao pred očima Kolumbijke.

 

Ko je muzičar za kojeg je zainteresovana Šakira?
Ko je muzičar za kojeg je zainteresovana Šakira?foto: EPA / J.C.Hidalgo

 

Sada časopis "Vanitatis" otkriva novu činjenicu o Šakirinom ljubavnom životu.

Prema pisanju magazina, izvor blizak pevačici je izjavio da su Šakirini interesi negde drugde... sa kolegom muzičarem!

 

Ipak, za sada nije poznato o kom muzičaru se radi, a s obzirom na to da se njen svaki korak pomno prati veoma je izvesno da će u narednih nekoliko dana i to biti objavljeno.

 

Šakirina poseta Španiji, prema pisanju pomenutih medija, nije vezana za pratnju dece u Barselonu ili njene ljubavne veze, već za rešavanje njenih problema sa španskim pravosudnim sistemom.

 

 

 

 

makonda-tracker