dokle?

Ovo joj se sigurno neće dopasti: Đerar Pike objavio fotografiju zbog koje će Šakiri ići "para na uši"

0

Mnogi se pitaju ima li kraja njihovim prepirkama 

foto: Instagram / 3gerardpique
foto: Instagram / 3gerardpique

Pre nekoliko dana kolumbijska pevačica Šakira objavila je svoju novu pesmu "Acrostico", koja je ponovo uzdrmala javnost.

 

Ovog puta umetnica je iznenadila sve veoma intimnom i emotivnom pesmom u kojoj izražava neke od poteškoća s kojima se suočila u nekoliko proteklih meseci. 

 

Neki su je kritikovali zbog prisustva njene dece u video klipu, a ona nekoliko puta ćak i spominje svoju razdvojenost od Đerara Pikea.

 

 

Na snimku se pojavljuju i Milan i Saša, a mnogi su se pitali kako je Pike podneo ovu situaciju. Iako se on javno nije oglašavao španski mediji su nagađali da ga je ovaj postupak bivše partnerke veoma naljutio.

 

Čini se da je Pike svestan na šta je sve povređena žena spremna, pa se tako do sada prilagođavao situacijama. Kada je ismevala njegovu novu devojku Klara Čiju i poredila je satom i automobilom, Pike je baš tada nosio taj sat i vozio čuveni Tvingo.

 

 

Sada, Pike ponovo pokušava da prkosi Šakiri, ali ovog puta tako što je podelio zajedničku fotografiju sa svojom devojkom Klarom Čijom. 

 

Ono što je uradio, mnogi su shvatili kao "nagoveštaj" ili odgovor svojoj bivšoj partnerki. 

 

Ima onih koji ovo vide kao "suptilan" odgovor bivšeg fudbalera, dok mnogi drugi smatraju da to nema veze ni sa čim, već da je on samo želeo da podeli fotografiju sa svojom novom devojkom, što je sasvim u redu. 

 

 

 

makonda-tracker