oko toga ne pregovara

JEDAN USLOV joj je posebno važan: Šakira očajnički traži dadilju za svoje sinove, ali ne teče sve glatko

0

Žena koja će joj pomagati u brizi o deci imaće solidnu platu, živeti u vili i proputovati svet, ali jedno pravilo mora da poštuje

Šakira sa sinovima Milanom i Sašom na aerodromu prilikom selidbe iz Barselone u Majami
Šakira sa sinovima Milanom i Sašom na aerodromu prilikom selidbe iz Barselone u Majamifoto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira proživela je vrlo turbulentnih godinu dana. Nakon što je saznala da ju je Đerar Pike, nekadašnji fudbaler Barselone, varao, oni su raskinuli, a usledila je bitka za starateljstvo i "osvetničke" pesme u kojima je opevala sportistinu izdaju.


U aprilu se sa sinovima Milanom i Sašom preselila u Majami, spremna za novi početak, a odnedavno je mediji povezuju s britanskim vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom.


Kako sada pišu strani mediji, među novinama je i to što je Šakirinoj deci potrebna nova dadilja, a pevačica je navodno "očajnički traži" i nikako ne uspeva da pronađe baš onakvu kakvu žele.

 

Šakira na trci za Veliku nagradu Majamija
Šakira na trci za Veliku nagradu Majamijafoto: Chris Graythen / Getty images / Profimedia

Šakira želi da angažuje novu dadilju da joj pomogne u brizi oko dece u narednim nedeljama, a navodno nudi platu od 2.400 dolara.

 

Ipak, nije navedeno hoće li dadilja toliko zarađivati nedeljno ili mesečno. Mediji dodaju da će pevačica plaćati i sve putne troškove ženi koja će joj pomoći oko sinova, a ona će živeti u njenoj vili procenjenoj na 11,6 milioina dolara.


Međutim, Šakira ima vrlo važan uslov, koji uopšte ne dovodi u pitanje.

 

Šakira sa sinovima Milanom i Sašom u novom spotu
Šakira sa sinovima Milanom i Sašom u novom spotufoto: Shakira/Youtube

Od buduće dadilje svoje dece očekuje, kako se piše, da nema nikakve veze s medijskim svetom i da potpiše ugovor o poverljivosti. To znači da osoba koja će živeti u njenom domu i provoditi vreme s njenom porodicom neće smeti nikome da kaže ni reč o njihovoj privatnosti, a takvi ugovori su uobičajeni u svetu poznatih ličnosti.


Iako su to uslovi koji se uglavnom podrazumevaju, navodno Šakiri potraga za dadiljom ne ide glatko.

 

 

makonda-tracker