šuška se

Svi su ga primetili, ali ovo nisu znali: Šakira od Hamiltona već dobila skupoceni poklon?

1

Još uvek se šuška o tome u kakvim su odnosima Šakira i Luis Hamilton, a sada se pojavio trač da je vozač Formule 1 već iznenadio pevačicu vrednim darom

Šakira sa sinovima Milanom i Sašom na trci Formule 1 za Veliku nagradu Španije u Barseloni
Šakira sa sinovima Milanom i Sašom na trci Formule 1 za Veliku nagradu Španije u Barselonifoto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon što se s decom u aprilu preselila u Majami, kolumbijska muzička zvezda Šakira pre nekoliko dana je pokazala da je ponovo u Barseloni, u kojoj je prethodno živela i zasnovala porodicu s bivšim partnerom Đerarom Pikeom.


Pevačica je pokazala da je prisustvovala trci Formule 1 za Veliku nagradu Španije, a tom prilikom pozirala je u autfitu koji je privukao mnogo pažnje.

 

Njen izbor bili su bela mini-suknja i raznobojna košulja, a upravo je gornji deo odeće sada u žiži jer se spekuliše da je reč o poklonu njenog navodnog novog dečka!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Šakira je, naime, ponela šarenu svilenu košulju modne kuće Versace ukrašenu leptirićima čija cena iznosi čak 1.300 evra, a njenu fotografiju je na Instagramu prokomentarisala sama Donatela Versače.


Izgledaš neverovatno u Versačeu – poručila je italijanska dizajnerka, na šta joj je Šakira odgovorila da joj se dopada i Donatelina nova kolekcija i baš sve što ona radi.


Kako je potom pisao španski Hola!, ova košulja mogla bi da bude poklon od Luisa Hamiltona, vozača Formule 1, s kojim je mediji povezuju proteklih nedelja i s kojim je primećena i u Španiji i, nešto ranije, u Majamiju. To se spekuliše zbog njegovog dobrog odnosa s Donatelom Versače i činjenici da je u Kanu prisustvovao nedavnom predstavljanju kolekcije čija je ova košulja deo.

 

 

makonda-tracker