Kolo sreće se okreće

Šakira se ne razdvaja od Hamiltona: Tom Kruz je reagovao BURNO, a kako Đerar Pike podnosi PODSMEH na društvenim mrežama?

0

Nakon preseljenja u Majami Šakira je obnovila svoj društveni život 

nekadašnji fudbaler barselone đerar pike
nekadašnji fudbaler barselone đerar pikefoto: EPA / Alejandro Garcia

Glumac Tom Kruz pokazao je interesovanje za lepu kolumbijsku pevačicu Šakiru, ali se čini da on nije dovoljno zaokupio njenu pažnju.

 

Nakon što je odbijen, na njegovo mesto došao je Luis Hamilton od kojeg se, kako piše strani mediji, Šakira ne odvaja. 


Tomu Kruzu je ego povređen nakon što ga je Šakira odbila i zamolila ga da prestane da flertuje sa njom u javnosti. Usledile su glasine da se zabavlja sa Luisom Hamiltonom, a nakon susreta na Velikoj nagradi Formule 1, pevačica je viđena sa njim na večeri u prestižnom restoranu u Majamiju.

 

 

Od tada, obožavaoci kolumbijske pevačice, koja se prošle godine rastala od Đerara Pikea, spekulišu da je u romantičnoj vezi sa sedmostrukim svetskim šampionom.

 

Te glasine navodno ne odgovaraju Kruzu, koji je Hamiltona uvek smatrao svojim "prijateljemW - tvrdi insajder za Radar Online.

 

- To je bio veliki udar za Tomov ego. To mu je teško palo jer on smatra Luisa prijateljem. Kruz je čak rekao svojim prijateljima da su on i Šakira „imali neverovatnu hemiju i da smatra da je vreme da uplove u vezu - rekao je insajder.

 

Šakira je provela lep dan sa Tomom Kruzom
Šakira je provela lep dan sa Tomom Kruzom foto: RM/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

On je takođe otkrio i da je Šakira zamolila Kruza „"da prestane da flertuje sa njom“ jer je situacija "previše“ za nju.

 

Na meti udara javnosti našao se i Pike Đerar, koji je već nekoliko dana glavna tema na Tviteru. Na njegov račun napisani su mnogi komentari, a neki od njih su glasili:

 

- Takav je život dragi, mislio si da si ti pobednik, šampion, a gledaj ovo sada... Pitam, ko sada nosi krunu? 

 

 

Na ovu i slične provokacije Pike nije odgovarao, ali je sigurno da mu nije svejedno budući da je upravo Hamilton bio jedan od njegovih uzora, o čemu svedoči i njegove fotografije sa Milanom i Sašom uslikane upravo pored bolida čuvenog vozača Formule 1.

 

 

 

makonda-tracker