DOKLE VIŠE?

Svi pričaju o majci, a ono što je uradio Pikeov otac je NEČUVENO: Đerarova porodica zadala Šakiri POSLEDNJI UDARAC

1

Kolimbijska pevačica je prošla kroz težak period, a porodica njenog supruga joj dodatno zagorčava život

foto: David Oller / Zuma Press / Profimedia
foto: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Nakon što su pre više od pola godine čuvena pevačica Šakira i njen partner fudbaler Pike Đerar raskinuli vezu dugu 12 godina mediji neprestano bruje o odnosima "zaraćenih" strana.

 

Nakon brojnih dešavanja čini se da je porodica fudbalera odulučila da joj se osveti na najbrutalniji način. Nakon poteza Pikeovog oca Žoan Pikea, svi se pitaju - ima li kraja prepucavanju?

 

Naime, on je odlučio da se Šakiri osveti tako što je dao hitan nalog za njeno iseljenje iz kuće u kojoj je ona živela sa sinovima Milanom i Sašom. Pevačica je duže vreme planirala preseljenje u Ameriku, ali su je u tome sprečavali privatni problemi.

 

 

Njen otac je teško bolestan i pevačica nije mogla da ga ostavi dok mu se stanje nije stabilizovalo. Nakon što je bio malo bolje, Šakira je dobila vest o tome da će morati ranije nego što je planirala da napusti kuću, koja je u vlasništvu porodice Pike.

 

Nakon ovog čina mnogi su osudili potez fudbalerovog oca, a ima i onih koji su se pitali kako je to mogao da uradi svojim unucima.

 

Nakon što je izbačena iz kuće Šakira je krenula put Majamija sa svojim sinovima
Nakon što je izbačena iz kuće Šakira je krenula put Majamija sa svojim sinovimafoto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

 

Bez obzira koliko je ljut i ogorčen na Šakiru, ovo je znatno uticalo i na život njegovih unuka.

 

Šakira, čini se, nije mnogo marila, već se odmah spakovala i čim su se stvari oko njenog bolesnog oca stabilizovale otišla je u Majami gde planira sa svojim sinovima da otpočne nov život. 

 

 

makonda-tracker