Da li je na pomolu nova ljubav? Šakira objavila video i svima zagolicala maštu

0

Kolumbijka je odlučila da započene novi život, u svakom smislu 

foto: EPA/LAURENT GILLIERON
foto: EPA/LAURENT GILLIERON

Kolumbijska pevačica Šakira objavila je zagonetnu poruku na društvenim mrežama, kojom je rasplamsala maštu svih onih koji pomno prate njen život od kada se razišla od bivšeg partnera Đerara Pikea

 

Šakira je konstantno na meti udvarača od kako je rasknula vezu sa fudbalerom i preselila se u Majami sa svojom decom.

 

Kolumbijsku pevačicu stalno vezuju sa novim muškarcima, a ne može se poreći da se njen društvenim život mnogo promenio od kada je došla u Sjedinjene Američke Države.

 

 

Dok je u Barseloni Šakira retko izlazila i retko kada smo imali prilike da je vidimo srećnu i veselu u Majamiju stvari stoje sasvim drugačije.


Tamo je viđena kako surfuje, uživa na suncu Floride sa Žizel Bundšen, odlazi da gleda Formulu 1 u društvu Toma Kruza, uživa na jahti sa Luisom Hamiltonom i gleda finale Istočne konferencije NBA između Majami Hita i Boston Seltiksa.

 

Na jednoj od ovih utakmica se navodno pojavila 'iskra' sa Džimijem Batlerom, zvezdom Hit-a kojeg je Šakira nedavno počela da prati na Instagramu... i obrnuto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Iako nema zajedničkih fotografija njih dvoje, pevačica je ostavila nagoveštaj da bi možda bila zainteresovana za ovu veliku košarkašku zvezdu.

 

Ne potvrđujući ili demantujući bilo šta, u utorak je zaigrala igru "pogrešnog usmeravanja" sa objavom na Instagramu u kojoj se poigrala rečima sa zvezdom Hita što je izazvalo glasine o romansi između njih.

 

Iskoristivši uspeh svoje najnovije pesme, Šakira je doprinela ovim glasinama tako što je podelila priču na društvenim mrežama, formirajući akrostih sa terminima „Heroic, Ektraordinari, Avesome and Team“, koji čine reč HEAT.

 

Time je mnogima zagolicala maštu i na neki način javnosti dala do znanja da ipak među njima ima nečega.

 

Šakira nagovestila novu vezu sa poznatim košarkašem?
Šakira nagovestila novu vezu sa poznatim košarkašem?foto: The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


- Ovo je moj akrostih za danas - napisala je Šakira u vezi sa svojom najnovijom pesmom, emotivnom numerom u kojoj glumi sa svoja dva sina.

 

Šakirina poruka se može odnositi isključivo na nedavnu pobedu Majamija u finalu konferencije, u kojoj je Batler bio jedan od najboljih igrača, ili može da krije neku misteriozniju i posebnu poruku...

 

Batler ima 33 godine - 13 godina mlađi od Šakire - i ima ćerku iz veze sa manekenkom Kejtlin Novak, a 2020. je imao prolaznu romansu sa Selenom Gomez.

 

 

makonda-tracker