sevaju varnice

Tom Kruz se zaljubio? Upoznao Šakiru, Milana i Sašu i ostao OPČINJEN, a evo šta pevačica misli o njemu

0

Holivudski zavodnik nije odoleo šarmu zanosne Kolumbijke 

Nakon što je upoznao Šakiru Tom Kruz je ostao oduševljen njom
Nakon što je upoznao Šakiru Tom Kruz je ostao oduševljen njomfoto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Poznati holivudski zavodnik, Tom Kruz nedavno je imao priliku da upozna čuvenu kolumbijsku pevačicu Šakiru i da provede izvesno vreme sa njom i njenim sinovima.

 

Nakon toga u njemu se probudilo ozbiljno interesovanje za pevačicu, a on se nije trudio da to sakrije, već je na sva zvona govorio o svojim osećanjima.

 

Kako prenose strani mediji pre nekoliko nedelja tokom Velike nagrade Majamija, nedavno razdvojena Šakira primećena je kako se druži sa više poznatih ličnosti zajedno sa svoja dva sina.

 

 

Ipak, čini se da nema sumnje da je sve najviše iznenadila njena veza sa Tomom Kruzom, koji je proveo neko vreme sa njom i njeno dvoje dece. Izveštaji sa tog susreta potvrđuju da je glumac bio potpuno opčinjen pevačicom, čak je rekao svom bliskom okruženju da oseća vezu sa njom koju želi da istraži.

 

Međutim, prema izvoru bliskom Šakiri koji je pričao za Dejli Miror, pevačica se oseća polaskano, ali i dalje nije zainteresovana za zabavljanje s Tomom Kruzom. Ipak, tu priči nije kraj.

 

 

Naime, Tom Kruz je uprkos njenoj izjavi nije odustao, jer je "zaista osećao da postoji veza sa pevačicom". Šakira je prema njemu bila pristojna i ljubazna, ali Tom Kruz je već počeo da planira kako da osvoji njeno srce.

 

Nakon što je sreo Šakiru, Tom Kruz je navodno bio ubeđen da je upoznao ženu s kojom bi voleo da provede život. Prema mišljenju mnogih, ovo je bilo veoma brzo i jednostavno pokazuje da neki muškarci nikada ne shvate poruku.

 

Sve je počelo da ide lošim putem kada je Tom Kruz navodno stalno pominjao da je Šakira žena iz njegovih snova.

 

Šakira ne želi da uvredi Toma Kruza, ali poruka je bila prilično jednostavna: Tom Kruz je sjajan glumac i verovatno veliki čovek, ali ona ne želi vezu sa njim.

 

Šakira ne želi da ga uznemiri, ali je takođe bila jasna kada je rekla da ona za njega nije zainteresovana, piše španska Marca.

 

Kako je izgledao njihov susret pogledajte u galeriji koja sledi 

 

1 / 5 Foto: RM/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

 

 

makonda-tracker