advokati na nogama

Hoće li Pike moći da viđa decu? Šakira se sa sinovima preselila u Majami, a sada su otkriveni novi detalji

0

Nakon što se Šakira sa decom preselila na drugu stranu Atlantskog okeana, fanovi se pitaju hoće li mališani viđati svog oca

Đerar Pipke sa sinovima na fudbalskoj utakmici
Đerar Pipke sa sinovima na fudbalskoj utakmicifoto: David Oller / ContactoPhoto / Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira nedavno je potvrdila pisanje medija da se sa sinovima Milanom i Sašom preselila u Majami.


Nakon što je godinama živela u Barseloni zbog svoje ljubavi sa Đerarom Pikeom i želje da deci pruži stabilan porodični život, ona posle rastanka od njega više nije želela da ostane u Španiji.


Zato se vratila na drugu stranu Atlantskog okeana, gde je živela pre nego što je upoznala katalonskog fudbalera, a fanovi se sada pitaju šta to znači za Pikeov odnos sa sinovima.

 

Šakira na aerodromu pred put u Ameriku
Šakira na aerodromu pred put u Amerikufoto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

Prema pisanju španskog sportskog lista Marca, advokati Đerara Pikea već su u konaktu sa Šakirinim pravnim timom kako bi dogovorili fudbalerovu prvu posetu deci u Americi.


Očekuje se da će on prvi put otputovati u Majami krajem aprila.

 

Donedavnom fudbaleru FK Barselona dozvoljeno je, piše La Vanguardia, da sa decom provodi 30 posto vremena, dok su Millan i Saša s majkom 70 odsto svog vremena. To znači da su mališani sa ocem oko 10 dana mesečno i delimično tokom letnjeg raspusta.

 

Šakira se nedavno preselila u Majami sa sinovima Milanom i Sašom
Šakira se nedavno preselila u Majami sa sinovima Milanom i Sašomfoto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Uz to, Europa Press piše i da su Šakirini roditelji Vilijam i Nidija napustili Španiju u jelku svojih zdravstvenih problema i pridružili se ćerki u Americi.

 

Proteklih dana, paparaci su ispred pevačicine kuće u Barseloni uslikali kako se iznose pumpe za kiseonik i brojni medicinski uređaji koje je Vilijam Mubarak koristio u proteklom periodu. Inače, nedavno se pisalo i da je Šakirina majka doživela moždani udar, o čemu se Kolumbijka nije oglašavala.

 

 

makonda-tracker