ne vole ga baš

Roditelji Klare Čije PROTIV njene ljubavi sa Pikeom: Zameraju mu nekoliko stvari, ali jedna je UBEDLJIVO NAJVEĆI PROBLEM

0

Strani mediji izveštavaju da problemi između Pikea i roditelja njegove devojke uopšte nisu mali, a otkriveno je i da im jedna stvar najteže pada. 

 

 

 

Veza Klare Čije i Pikea je okom medija od kada se saznalo za njihovu ljubav
Veza Klare Čije i Pikea je okom medija od kada se saznalo za njihovu ljubavfoto: Pike Đerar / 3gerardpique, Instagram

Kako prenose španski mediji, Đerar Pike osim ne baš najboljeg odnosa sa bivšom partnerkom Šakirom, izgleda ima probleme i sa porodicom svoje nove devojke. 

 

Mnogi su pomislli da se posle početnog prepucavanja i između Šakire i Pikea i njene selidbe iz Barselone u Majami situacija napokon malo smiruje. 

Kako prenosi „Program Ana Rosa“ iz Španije, roditelji Klare Čije, Luis i Loam, nisu za to da njihova ćerka bude u vezi sa slavnim fudbalerom iz Katalonije.

 

Kako navodi ovaj medij, porodica 23-godišnje Klare još uvek nije uverena da je vezu sa Pikeom pravi izbor za njihovu kćer.

 

Po njihovim informacijama, roditeljima ove lepotice se ne dopada više stvari kada je u pitanju njena romansa sa legendarnim igračem Barselone. 

 

Jedan od problema koji su naveli je to što je Klara posećivala Pikeove roditelje veoma često, dok je Pike kod njenih roditelja bio ne više od dva puta. 

 

Klarinim roditeljima se ne dopada Pikeova ličnost, prenose španski mediji
Klarinim roditeljima se ne dopada Pikeova ličnost, prenose španski mediji foto: Credit: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

- Klara je posetila kuću Pikeovih roditelja bezbroj puta, ali koliko puta je Pike bio u Klarinoj kući od Božića? Dva dana, maksimalno - prenosi ovaj medij iz Španije.

 

Međutim, to ipak nije jedini, kao ni najveći problem u očima Klarinih roditelja.

 

Naime, oni ne odobravaju ni ceo skandal koji je nastao u javnosti nakon raskida sa Šakirom i to što je Pike stariji čak 12 godina od njiihove ćerke. Njihova ćerka ima 24, dok Pike ima 36 godina. 

 

Klara ima težak zadatak ispred sebe - da ubedi roditelje da je Pike pravi izbor za nju
Klara ima težak zadatak ispred sebe - da ubedi roditelje da je Pike pravi izbor za njufoto: Printscreen/Instagram/clarachiamartireal

Ipak, najveći razlog zbog kojeg su protiv veze Klare i Pikea je njegova reputacija, odnosno to što im se dopada njegova ličnost.

 

Obzirom na sve ove stvari, Klara Čija ima jako težak zadatak ispred sebe - da ubedi roditelje da je Đerar pravi izbor. A kako se već neko vreme po stranim medijima šuška da Pike planira da je zaporsi, moraće da reaguje jako brzo.

 

 

makonda-tracker