bio bi ponosan na nju

Udaje se ćerka Siniše Mihajlovića: Virdžinija otkrila detalje svadbene ceremonije, a evo i ko će im biti kumovi

0

Od veridbe je prošlo 2 godine i sada su rešili da se zakunu jedno drugom na večnu ljubav 

foto: Instagram / virgimih
foto: Instagram / virgimih

Ćerka našeg proslavljenog fudbalera Siniše Mihajovića, Virdžinija Mihajlović podelila je na društvenim mrežama lepe vesti. Nakon dve godine koliko je prošlo od trenutka kada je na svojoj ruci ponela verenički prsten Viktorija će konačno svom izbaraniku reći sudbonosno da.

 

Virdžiniju je 2021. godine zaprosio njen dugogodišnji dečko, italijanski fudbaler Alesandro Voljako, a sada su odlučili da svoju vezu krunišu brakom. 

 

Iza Viktrorije je bio izuzetno težak period života, a Alesandro je svakog dana bio uz nju kako bi joj pružio svu potrebnu podršku i pomoć nakon što joj je preminuo otac.

 

Nakon tuge, došlo je vreme i za lepe stvari. Naime, Virdžinija i Alesandro će se venčati 17. juna, a ceremonija će se održati u Bariju, u Katedrali Monopoli, romaničkoj crkvi iz 12. veka, piše Hello.

 

S obzirom da je veoma aktivna na  društvenim mrežama Viktorija je odlučila da baš tu podeli sve informacije koje su interesovali njene pratice.

 

Ona je otkrila da je venčanicu našla u jednom ateljeu, u gradu Napoli, u Italiji, a cipele su takođe poznatog svetskog brenda. Virdžinija je pohvalila i organizatore koji su se potrudili da joj ispune svaku želju.

 

 

Oni su mnogo više od planera venčanja. Prethodnih meseci Eleonora me je i podržala i izdržala. Nije lako izaći na kraj sa mnom jer sam prilično izbirljiva i želim sve da znam odmah. Predomislila sam se 1938492 puta. Ali, super smo sarađivale i sigurna sam da će sve biti onako kako sam oduvek zamišljala. Uvek bih izabrala Eleonoru - napisala je Virdžinija.

 

Na pitanje o tome da li će biti manje ili veće slavlje, Vikotorija je odgovorila.

 

Pozvali smo samo rodbinu, bliske ljude sa kojima se često čujemo i koji su bili tu u važnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike porodice i mnogo prijatelja, a to znači da neće biti manje od dvesta gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole.

 

1 / 8 Foto: Instagram / virgimih

 

Takođe, otkrila je i ko će im biti kumovi na svadbi. Njeni svedoci biće brat Miroslav i sestra Viktorija, a Alesandro je takođe izabrao sestru i brata.

 

- I Alesandro i ja volimo da svuda vodimo Violante, ne idemo nigde bez nje. Iako ponekad osetimo potrebu da ostanemo sami, putovanje sa ćerkom definitivno je mnogo lepše. Ona je nešto najlepše u našem životu, deo je nas. Zato smo izabrali destinaciju na kojoj mogu da uživaju i deca. Odlučili smo se za Maldive. Biće to naš prvi susret sa ovim arhipelagom.

 

 Burme su izrađene od žutog zlata sa brilijantima, a ona je otkrila gde će ići na medeni mesec.

 

makonda-tracker