a već danas...

Srećni barem na par sati: U porodici Siniše Mihajlovića posle mnogo vremena juče je bio divan povod za slavlje

0

Posle nešto više od dva meseca, od kada nas je napustio Siniša Mihajlović, u njegovoj porodici je možda i prvi put bilo povoda za slavlje.

 

 

 

Siniša i Viktorija
Siniša i Viktorija foto: Instagram/Viktorija Mihajlović

Legendarni fudbaler i trener, Siniša Mihajlović, preminuo je 16. decembra prošle godine posle hrabre borbe sa opakom bolešću. Na njegov poslednji ispraćaj u Rimu došli su brojni prijatelji, kolege, fanovi i porodica.

 

Od tada, skoro svakog dana možemo da vidimo članove njegove porodice kako objavljuju fotografije sa njim uz različite emotivne poruke.

 

Međutim, juče je, možda i prvi put od kada je legendarni fudbaler preminuo, u njegovoj porodici napravljena jedna proslava. Naime, njegova ćerka Viktorija je proslavila rođendan.

 

 

Ona je napravila proslavu u jednom lokalu, ali i o pored svećica na torti i širokog osmeha, njoj je "falio deo srca".

 

 

- Hvala svim mojim prijateljima, mojoj braći, vi ste učinili da se smejem i uživam danas. Učinili ste da se osećam voljenom na jednom drugačijem rođendanu. Jedan deo mog srca nedostaje, ali vi ste me, na nekoliko sati, obradovali. Hvala vam - napisala je Viktoriju uz fotografiju sa tortom.

 

 

Juče su tako Mihajlovići proslavili Viktorijin rođendan, međutim već danas su ih pogodile malo drugačije emocije. Naime, danas bi Siniša proslavio 54 godine da je živ. Njegov rođendan je samo jedan dan posle Viktorijinog, pošto je on rođen 20, a ona 19. februara.

 

Tim povodom, na Instagramu se oglasila i njegova supruga Arijana, koja mu je na emotivan način čestitala rođendan. 

 

 

- Srećan rođendan u raju - napisala je Arijana uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

 

makonda-tracker