opasni su frajeri

Ćerke Siniše Mihajlovića su u vezi sa poznatim fudbalerima: Jedan igra sa Milinkovićem Savićem u ekipi

0

Vidi se da su ćerke Siniše Mihajlovića odrastale u fudbalskoj porodici, pošto su i ljubav našle na zelenom travnatom terenu.

 

Viktorija i Virdžinija Mihajlović
Viktorija i Virdžinija Mihajlovićfoto: Instagram/Viktorija Mihajlović, Virdžinija Mihajlović / Instagram

Ćerke našeg legenadrnog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, koji nas je prerano napustio krajem prošle godine nakon hrabre borbe sa opakom bolešću, nisu odlučile da se bave sportom. Ipak, zato su svoje jače polovine pronašle u tatinoj profesiji.

 

Siniša je imao petoro dece u porodici sa svojom suprugrom Arijanom, kao i jednog vanbračnog sina. Od njegovo šestoro dece, četvorica su sinovi, dok ima i dve ćerke.

 

Starija ćerka, Viktorija, u vezi je sa jednim od najvećih potencijala italijanskog fudbala. U pitanju je Pjetro Pelegri, igrač fudbalskog kluba Torino.

 

 

Pjetro je ofanzivan igrač, koji treutno ima 21 godinu, što znači da je nekoliko godina mlađi od svoje izabranice Viktorije.

 

 

Nažalost, u poslednje vreme ne igra za svoju ekipu pošto je povređen, ali zato ima više slobodnog vremena koje provodi sa Viktorijom. Ako se da zaključiti po zajedničkim fotografijama na Instagramu, srećni par je zajedno nešto malo manje od dve godine.

 

 

On je svoj fudbalski put počeo u Đenovi, nakon toga se preselio u Monako, zatim u Milan, da bi 2021. došao u Torino. U Torinu igra sa našim reprezentativcem, golmanom Vanjom Milinkovićem Savićem, bratom Sergeja Milinkovića Savića, koji nastupa za rimski Lacio.

 

Mlađa ćerka Siniše MIhajlovića zove se Virdžinija, a ona je već pet godina sa fubalerom Đenove, Alesandrom Voljakom. Alesandro je rođen 1998. godine, igra u defanzivnoj liniji tima, a do sada je nastupao i za Padovu, Pordenone i Benevento.

 

 

Interesantan podatak je da Đenova za celu familiju Mihajlović veoma značajna. Siniša je neko vreme živeo u Đenovi, dok je igrao za Sampdoriju. Momak starije Mihine ćerke Viktorije, Pjetro Pelegri, rođen je u ovom gradu i igrao je za svojevremeno za istoimeni klub, dok Alesandro Voljak trenutno nastupa za Đenovu.

 

 

Voljak i Virdžnija su se verili pre tri godine, a pre oko godinu dana, su Mihi podarili i unuku - Violante.

 

 

Siniša i Alesandro su bili u veoma dobrim odnosima, te ga je prihvatio maltene kao svog sina. To je dokazao i sam Voljak, koji se od Mihe oprostio pismom u kome je napisao da je "ponosan što je Sinišin usvojeni sin".

 

 

 

 

 

makonda-tracker