divno

SINIŠA MIHAJLOVIĆ POSTAO DEDA: Evo kako se zove beba lepe Virdžinije i ko je tatin kolega koji ju je osvojio

0

Legendarnog Sinišu Mihajlovića ćerka Virdžinija obradovala je najlepšim vestima ― postao je deda jedne devojčice

foto: Instagram
foto: Instagram

Siniša Mihajlović postao je deda!

 

Njegova mlađa ćerka Virdžinija Mihajlović (23) na svet je donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Violante.

 

 

Naime, Virdžinija i njen verenik, fudbaler Alesandro Voljako (23), devojčici su dali italijansko ime.

 

― Dobro došla na svet, ljubavi mog života. Danas, 28. oktobra u 7.06, rodila se Violante Voljako. Najveća emocijo mog života, mnogo te volimo ― uz fotku bebe napisala je novopečena mama Virdžinija.

 

 

Bebin tata Alesandro Voljako, inače fudbaler drugoligaškog Pordenonea, verio

je Mihinu ćerku nedavno u luksuznoj vili pored bazena.

 

 

Još 21. juna pitao si me da se udam za tebe i od danas DA ljubavi moja, uskoro ćemo biti muž i žena. Danas, sutra i uvek ću te voleti svom snagom svog srca ―napisala je Mihina ćerka u opisu fotografije koju je podelila, a na kojoj se vidi i luksuzan verenički prsten.

 

Kada je Virdržinija saznala da će postati mama, odlučila je da porodici napravi pravo malo iznenađenje. 


Iako je i sam Alesandro Voljako bio šokiran kada je otvorio misterioznu kutiju s testom za trudnoću, najbolju reakciju imao je Mihajlović. On je zbunjeno gledao belu kutiju, potom podigao beli bodi za bebe, osmehivao se u neverici i na kraju — zaplakao.

 

 

Želimo nešto da vam otkrijemo! Dok već po ko zna koji put pišem ove reči o ovom video snimku, obuzela me jeza, najčarobniji drhtaji koje sam ikada osetila na svojoj koži. Jer se i dalje borim da verujem u to. Jer još uvek nisam sasvim shvatila da je najveći san koji smo sanjali, od prvog zajedničkog dana, sada stvarnost. Ali uvek sam znala da bi to bio ti, ljubavi moja: otac moje dece. Želeli smo te svom dušom i ne mogu ni da opišem koliku radost osećamo govoreći ti danas da ćemo postati mama i tata. Tako si malena u meni, ali si tako velika u našim srcima — napisala je tada Virdžinija na Instagramu.

 

 

makonda-tracker