zaista lepo

Posle mnogo vremena razlog za slavlje u porodici Mihajlović: Sinišina familija ima jednu divnu priču

0

U porodici Mihajlović je posle dosta vremena napokon bilo malo povoda za slavlje.

Arijana i Siniša Mihajlović
Arijana i Siniša Mihajlovićfoto: Arijana Mihajlović Instagram

Naš proslavljeni fudbalski radnik Siniša Mihajlović prerano nas je napustio krajem prošle godine, nakon hrabre borbe sa leukemijom.

 

Sahranjen je u glavnom gradu Italije, u Rimu, u kome je igrao za dva večita rivala - Lacio i Romu.

 

Na poslednjem ispraćaju slavnog sportiste, pojavio se veliki broj ljudi iz sveta sporta, ali i muzike, politike i javnog života, a posebnu pažnju privukao je oproštaj njegovog vanbračnog sina.

 

 

Iza Sinše je ostala njegova supruga Arijana, kao i njihovo petoro dece. Od kada je preminuo, članovi njegove porodice često objavljuju slike i snimke sa Sinišom, uz veoma dirljive reči.

 

 

Međutim, sada je posle dosta vremena u porodici Mihajlović bio divan povod za slavlje. Majka Sinišine udovice Arijane, Gabrijela, proslavila je 76. rođendan. Tim povodom okupili su se članovi porodice i priredili lepu proslavu za svoju majku i baku.

 

 

Sinša ćerka Viktorija je ove tople porodične trenutke podelila na Instagramu. Okačila je fotografiju sa svojom bakom, na kojoj se vidi da su sobu ukrasili balonima. Naravno, u skladu sa prilikom tu je bila i rođendanska torta sa brojevima 7 i 6.

 

Siniša i Arijana su važili za jedan od najskladnijih javnih parova u Italiji i Srbiji. U njihovom braku uvek je ljubav bila na prvom mestu i nikad između njih dvoje nije bilo nikakvih trzavica ni razmirica. To, uostalom, dokazuje i to što su dobili petoro dece.

 

 

A brakovi puni ljubavi u njihovoj familiji nisu ništa čudno. Naime, i Arijanini roditelji imaju veoma skladan odnos i jako dugo su u bračnoj luci - pune 54 godine.

 

Zaista divno. Šta reći, sem svaka čast. I da im poželimo da proslave još dosta rođendana i godišnjica braka.

 

 

makonda-tracker