PONOSNA MAJKA

Čitava porodica se ne odvaja od BEBE: Vidržinija Mihajlović podelila divne fotografije sa naslednicom Violante (FOTO)

0

Siniša i Arijana godinama su priželjkivali ovaj momenat, a sada je njihova sreća potpuna

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Mlađa naslednica čuvenog fubalera Siniše Mihajlovića pre nešto više od sedam dana donela je na svet prvo dete, devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali italijansko ime Violante.

 

Šarmantna Vidržinija je naslednicu dobila sa izabranikom  Alesandrom Voljakom (23) koji se profesiolnalno bavi fudbalom baš kao i njen otac.

 

Dobro došla na svet, ljubavi mog života. Danas, 28. oktobra u 7.06, rodila se Violante Voljako. Najveća emocijo mog života, mnogo te volimo ― istakla je ponosna mama po izlasku iz porodiliša, a nakon nekoliko dana rešila je da publiku obraduju novim porodičnim fotografijama.

 

Ove intimni momenti u pravom smislu oslikavaju čarobnost majčinstva i požrtvovanja, a nakon hranjenja, mama i beba krenule su u šetnju centrom Rima.

 

Mlađana Virdžinija iznenadila je pratioce vitkom linijom, te mnogi nisu mogli da poveruju da se porodila pre nekoliko dana.

 

Ponosni baka i deka sve slobodno vreme provode u unuku koja je u njihov život unela posebnu bajkovitost i sreću.

 

Podsetimo, fubaler drugoligaškog kluba Pordenonea nedavno je verio u glamuroznoj vili, a tim povodom buduća mlada zahvalila se na poseban način.

 

 "Još 21. juna pitao si me da se udam za tebe i od danas DA ljubavi moja, uskoro ćemo biti muž i žena. Danas, sutra i uvek ću te voleti svom snagom svog srca", napisala je uz dirljivu fotografiju.

 

 

 

 

 

makonda-tracker