da li je moguće?

Ko je stvarno kriv za haos u Njujorku koji se dogodio Hariju i Megan? Isplivali novi detalji dvočasovne jurnjave

0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su pre nekoliko dana bili zaglavljeni u dvočasovnoj jurnjavi ulicama Njujorka zbog paparaca.

foto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Markl je pre nekoliko dana prisustvovala dodeli nagrada "Žene od Vizije" u Njujorku, što je bilo njeno prvo zvanično pojavljivanje nakon nakon krunisanja kralja Čarlsa, koje je propustila.


Vojvotkinja od Saseksa došla je na ceremoniju u društvu supruga princa Harija i majke Dorije Raglend i činilo se da sija kao nikad pre.

 

Međutim, dan nakon ovog događaja pojavile su se vesti da su Megan i Hari pretrpeli dvočasovnu jurnjavu paparacima.


- Princ Hari, njegova supruga Megan i njena majka bili su umešani u "skoro katastrofalnu" poteru automobila nakon što su ih paparaci pratili više od dva sata - rekao je njihov portparol.

Međutim, sada isplivavaju novi detalji te je tako stručnjak za zaštitu rekao da je tim za obezbeđenje princa Harija i Megan Markl vozio pogrešnom stranom puta tokom jurnjave automobila.

 

Prema ekspertu za zaštitu, tim za privatno obezbeđenje kraljevske porodice kriv je za haos koji je nastao na ulicama Menhetna 16. maja, jer su njihovi vozači navodno vozili pogrešnom stranom puta i upadali u saobraćaj.

 

Iako su Hari i Megan tvrdili da su bili upleteni u „nemilosrdnu” dvočasovnu poteru velikom brzinom, fotograf koji je svedočio incidentu podržao je navode insajdera da je njihov bezbednosni tim napravio rizične poteze.

 

- Išli su na istok 57. ulicom i zaustavili se na crvenom semaforu kod 8. avenije- rekla je anonimna fotograf jednoj novinskoj kući.

 

- To su dve saobraćajne trake u svakom smeru i oni su izašli na suprotnu stranu puta u nadolazeći saobraćaj. Ali su se zaglavili nasred puta. To je izazvalo apsolutni haos - dodaje izvor.

 

- Njihov vozač je to učinio katastrofalnim iskustvom - rekao je još jedan paparaco.

 

Kako prenosi OK!, službenik njujorške policije je apsolutno umanjio značaj ovog iskustva vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

 

- Ništa se nije dogodilo. To je lažna priča- primetio je jedan od policajaca

 

 - Ne verujte svemu što pročitate u novinama - rekao je izvor.

 

makonda-tracker