šuška se

Šta princ Vilijam i Kejt Midlton žele od Harija? Prijatelj budućeg kralja otkrio šta nosi budućnost kraljevske porodice

0

Kada jednog dana dođe trenutak da Vilijam stavi krunu na glavu, možemo li očekivati princa Harija u Vestminsterskoj palati?

Princ Vilijam, Kejt Midlton i princ Hari pre nekoliko godina
Princ Vilijam, Kejt Midlton i princ Hari pre nekoliko godinafoto: EPA/ANDY RAIN

Mnogi "prljavi" detalji o odnosima u britanskoj kraljevskoj porodici dobro su nam poznati, a sada su isplivali novi.


Nakon što na krunisanju kralja Čarlsa III 6. maja u Londonu njegov mlađi sin princ Hari nije komunicirao ni sa ocem ni sa starijim bratom princem Vilijamom, svima je bilo jasno da su odnosi u porodici i dalje loši.


Princ Hari, vojvoda od Saseksa, ćaskao je samo sa sestrama od strica i princezama od Jorka, kao i s njihovim supruzima, a potom je odmah nakon ceremonije otišao natrag u Ameriku.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Andy Rain


Zbog toga su mnogi uvereni da se prinčevi nikada neće pomiriti, a izvor blizak princu Vilijamu to potvrđuje.


Kako je prijatelj budućeg kralja istakao za The Daily Beast, Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton ne žele da imaju bilo šta s Harijem. Šta oni žele od njega? Da ostane na distanci, kažu upućeni.

 

Vrlo je jasno da su Vilijam i Kejt sada ekstremno važni članovi institucije, a njihovo viđenje Harija je – što dalje, to bolje – kaže izvor. – Recimo to ovako: mislim da niko ne poštuje Harija dovoljno da ga pozove na Vilijamovo krunisanje.

 

Prinčevi Vilijam i Hari na otkrivanju spomenika princezi Dajani
Prinčevi Vilijam i Hari na otkrivanju spomenika princezi Dajanifoto: EPA-EFE/Yui Mok / POOL

Izvor je dodao da se Vilijam oseća iznevereno zbog detalja koje je Hari izneo o njemu, pre svega u autobiografiji "Rezerva", a osobe bliske Čarlsu i kraljici supruzi Kamili ističu da bi kralj možda i pružio ruku pomirenja sinu.


Hari je imao priliku da sve reši s kraljem, ali ona je prošla. Naravno, Čarls bi pomirenje s Harijem i Megan dočekao raširenih ruku, to je jasno istakao, a njegova vrata su uvek otvorena po tom pitanju – istakao je blizak prijatelj porodice.

 

Kralj Čarls i kraljica pratila Kamila
Kralj Čarls i kraljica pratila Kamilafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ali sada, nakon što je krunisanje završeno, mislim da Čarls želi da se koncentriše na svoj posao kralja umesto da dopušta da ga ta drama u vezi s Harijem i Megan ometa – dodao je anonimni izvor.
 

 

makonda-tracker