drama se nastavlja

To što oni traže (možda) može KRALJ: Zahtev princa Harija i Megan Markl odbijen uz PODSMEH posle navodne potere

1

Nakon što su tvrdili da su ih paparaci, sa "skoro katastrofalnim" posledicama dva sata jurili po Njujorku, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uputili su neobičan zahtev

Princ Hari i Megan Markl u NJujorku posle dodele nagrada Žene sa vizijom
Princ Hari i Megan Markl u NJujorku posle dodele nagrada Žene sa vizijomfoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko večeri princ Hari i Megan Markl prisustvovali su u Njujorku dodeli nagrada "Žene sa vizijom", kada je vojvotkinja od Saseksa i dobila laskavo priznanje i oduševila modni svet svojim najskupljim modnim izdanjem do sad.


Međutim, oni tvrde da se veče nije završilo sjajno jer su Meganinu majku Doriju Regland i njih paparaci navodno jurili tako da je sve moglo da se završi tragično.


Prošle noći, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i gospođa Dorija Regland bili su upleteni u skoro katastrofalnu poteru automobilima, u režiji kruga vrlo agresivnih paparaca – saopštio je PR ovog para.

 

Ova nemilosrdna potera, koja je trajala više od dva sata, umalo je rezultirala je višestrukim sudarima, u kojima su učestvovali drugi vozači na putu, pešaci i dvojica njujorškihi policajaca – navodi se dalje u saopštenju.

 

1 / 6 Foto: WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Odmah potom oglasio se gradonačelnik Njujorka Erik Adams, koji je incident ocenio kao "nepromišljen i neodgovoran", ali je istakao da nije ubeđen da je sve bilo tako, a taksista koji je vozio Saseksove istakao da je da se ni u jednom trenutku "nije osećao kao da je u opasnosti".


Nakon što je ovaj događaj podigao buku u medijima, pre svega jer je Harijeva majka princeza Dajana poginula nakon što su je u Parizu jurili paparaci, princ i njegova supruga tražili su od kalifornijske agencije Backgrid da im preda fotografije i snimke koji su tom prilikom nastali.

 

Megan Markl u NJujorku posle dodele nagrada Žene sa vizijom
Megan Markl u NJujorku posle dodele nagrada Žene sa vizijomfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Backgrid je to, međutim, odbio, uz napomenu da u Americi ne mogu tek tako da zahtevaju stvari "kao što bi mogao kralj".


U Americi, kao što sam siguran da znate, imovina pripada vlasniku. Treća strana ne može da zahteva da joj se ona preda, kao što bi možda mogao kralj – istakao je pravni tim kompanije.


Možda bi trebalo da sednete sa svojim klijentima i saopštite im da je ova zemlja odavno odbacila engleska pravila kraljevskog prvenstva i zahteve da se imovina preda Kruni – stoji u saopštenju.


Podsetimo, par je dodelu nagrada napustio u terenskom automobilu koji je pratila policija, a potom na pola puta prešao u taksi.

 


 

makonda-tracker