suvi luksuz

Skuplji niste videli u skorije vreme: Megan Markl najlepšim stajlingom otkad je znamo očarala Njujorčane

3

Nakon što neko vreme nije imala zvanična pojavljivanja u javnosti, Megan Markl je spremila pravu modnu poslasticu

MEgan Markl u zlatnoj haljini
MEgan Markl u zlatnoj haljinifoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl prisustvovala je dodeli nagrada "Žene od vizije" u Njujorku, što je njeno zvanično prvo pojavljivanje nakon krunisanja kralja Čarlsa, koje je propustila.


Nekadašnja glumica došla je na ceremoniju u društvu supruga princa Harija i majke Dorije Raglend, a u skladu s nazivom nagrada i sama je izgledala kao vizija – ovog puta modna.


I nije štedela!


Megan Markl odabrala je stajling u potpunosti zlatne boje, a zaista je ostavila snažan utisak kada se pojavila u midi-haljini s potpisom brenda Johanna Ortiz.

 

Megan Markl i princ Hari na dodeli nagrada
Megan Markl i princ Hari na dodeli nagrada foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je pripijen model čija cela iznosi 1.850 dolara, i to teksturisani komad bez bretela i sa srcolikim dekolteom, koji ima decentan prorez ispod grudi i šlic u prednjem delu.

 

Uz to je ponela zlatnu pismo-tašnu Insignia kuće Carolina Herrera, za koju je izdvojila 1.100 dolara, kao i jednostavne sandale Tom Ford od 1.350 dolara.

 

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Vojvotkinja je sve upotpunila jednako luksuznim nakitom, od kojih samo jedna narukvica – Cartier Love Bracelet – košta čak 7.350 dolara, a bili su tu i jedna dijamantska narukvica pokojne princeze Dajane, minđuše kuće J.Crew...

 

Samo ono čemu je cena poznata zajedno košta 11.650 dolara, a Megan je odabrala i jednostavnu večernju šminku, dok je kosu podelila na razdeljak i prebacila preko jednog ramena.

 

 

makonda-tracker