šta vi mislite?

Sve je zapanjujuće slično: Kejt Midlton kopirala Megan Markl do najsitnijeg detalja?

0

Dok su fanovi Kejt Midlton uvereni da je u pitanju slučajnost, oni koji su naklonjeniji Megan Markl tvrde da je princezu inspirisala jetrva

Kejt Midlton i Megan Markl na jednom teniskom meču
Kejt Midlton i Megan Markl na jednom teniskom mečufoto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

U Liverpulu je u subotu okončana 67. Evrovizija, na kojoj je pobedu odnela švedska predstavnica Loren, sa svojom pesmom Tattoo.


Finale Evrovizije ostaće upamćeno po mnogim simpatičnim i uzbudljivim detaljima, a prvi smo videli već na samom otvaranju završne večeri festivala – kada se princeza od Velsa Kejt Midlton pojavila u uvodnom segmentu.


Supruga prestolonaslednika princa Vilijama izgledala je vrlo otmeno u elegantnoj plavoj haljini koju potpisuje dizajnerka Dženi Pekam, a u pitanju je asimetrična toaleta od šifona koja otkriva jedno rame i ukrašena je brojnim kristalima.

Savršen izbor uz njen prepoznatljivi verenički prsten koji je nekada pripadao princezi Dajani i minđuše sa safirima Kraljice Majke.


Radi se o još jednom nezaboravnom izdanju Kejt Midlton, a fanovi kraljevske porodice kažu da ovo nije prvi put da vidimo nešto slično!

 

Princeza od Velsa Kejt Midlton na otvaranju finala Evrovizije
Princeza od Velsa Kejt Midlton na otvaranju finala Evrovizijefoto: The Prince and Princess of Wales / Ferrari / Profimedia

Naime, oni koji su naklonjeniji njenoj jetrvi Megan Markl, vojvotkinji od Saseksa i supruzi princa Harija, tvrde da je ovo kopija haljine koju je nekadašnja američka glumica nosila prošle godine na dodeli NAACP nagrada!

 

U pitanju je plava kreacija s potpisom Kristofera Džona Rodžersa, takođe drapirana, gotovo identične plave nijanse i sa padom koji u potpunosti otkriva jedno rame.

 

Princ Hari i Megan Markl na dodeli NAACP nagrada 2022.
Princ Hari i Megan Markl na dodeli NAACP nagrada 2022.foto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

I ne samo to, već su obe dame kosu prebacile na jednu (istu) stranu, uvile je u blage talase i sve upotpunile visećim minđušama.


Da li je to samo slučajnost ili su stilisti Kejt Midlton zaista potražili inspiraciju u stilu Megan Markl, verovatno nećemo saznati nikad...

 

 

 

 

makonda-tracker