Princ Luj proslavio 5. rođendan: Fotografija nestašnog mališana i njegove majke, Kejt Midlton, obišla je CEO SVET

0

Najveći nestaško u porodici Kejt Midlton i princa Vilijama danas ima poseban razlog za sreću 

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najmlađi sin princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton, princ Luj danas proslavlja svoj 5. rođendan. Kao i svake godine i ove je u krugu porodice organizovana proslava, a u javnosti su osvanule nove fotografije koje su oduševile sve.

 

Na njima se vidi Luj u Vindzoru, gde živi sa roditeljima, starijim bratom i sestrom. 

 

Fotografije je ranije u aprilu snimila Mili Pilkington, fotograf iz Ujedinjenog Kraljevstva - saopštila je Kensingtonska palata.

 

 

 

Na jednoj od njih koja je obišla svet može se videti princeza od Velsa Kejt Midlton sa princom Lujem. On sedu u baštenskim kolicima sa ogromnim osmehom na licu, a na licu njegove majke blista ponos i zadovoljstvo. 

 

Fotografije objavljene za Lujov rođendan prošle godine prikazuju ga kako se igra u pesku dok nosi sivi džemper sa zvezdama u različitim bojama iscrtanim preko njega.

 

One iz prethodnih godina prikazuju ga kako se vozi na biciklu pre prvog dana u vrtiću za svoj treći rođendan, pravi šarene otiske ruke za svoj drugi rođendan i, za svoj prvi rođendan, kako se osmehuje kameri.

 

 

Luisov rođendan je samo dva dana nakon rođendana njegove prabake kraljice Elizabete II, koje je preminula prošlo septembra u zamku Balmoral u Škotskoj.

 

Ove godine, rođendan mladog princa  proslavlja se  skoro dve nedelje pre krunisanja njegovog dede kralja Čarlsa III i kraljice Kamile. 

 

Palata još nije potvrdila da li će Luis ili njegova starija sestra princeza Šarlot (7) prisustvovati krunisanju, ali njihov stariji brat princ Džordž (9) imaće posebnu ulogu u ovom događaju.

 

Portert princa Luisa za 5. rođendan
Portert princa Luisa za 5. rođendanfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Džordž će služiti kao jedna od četiri stranice časti za Čarlsa na krunisanju 6. maja u Vestminsterskoj opatiji. Očekuje se da će Džordž i njegove kolege da budu iza Čarlsa na ceremoniji i da će držati njegove svečane haljine.

 

Luis je sada četvrti u redu za britanski tron, iza svog oca Vilijama i starije braće i sestara Džordža i Šarlote.

 

 

 

makonda-tracker