iskreno

STIDELI SU SE pred njima zbog toga: Princ Hari priznao na čemu su Megan i on zavideli Vilijamu i Kejt

1

Megan Markl i princ Hari osećali su se vrlo posramljeno zbog vrlo iznenađujuće stvari

Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam i Kejt Midlton
Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam i Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/STR

"Rezerva", memoari princa Harija, vojvode od Saseksa, zvanično će se naći u knjižarama naredne nedelje, ali je u Španiji došlo do curenja knjige u javnost, zbog čega svet ranije prenosi pikanterije koje je sin kralja Čarlsa III želeo da podeli.


Mlađi brat princa Vilijama ispričao je mnogo detalja o svom odnosu sa kraljevskom porodicom i o tome kako se osećao kao njen deo, a najviše pažnje privlači Harijeva ispovest o odnosu s bratom i budućim kraljem.


Sam naziv knjige otkriva da se princ Hari uvek upoređivao i osećao kao nevažan u odnosu na Vilijama, a sada je otkriva da je to išlo tako daleko da je razmišljao o tome ko od njih dvojice ima kakav – nameštaj.

 

Prinčevi Vilijam i Hari
Prinčevi Vilijam i Harifoto: EPA-EFE/Yui Mok / POOL

Kako je napisao u "Rezervi", princ Hari je 2018. godine sa suprugom Megan Markl posetio brata i snahu Kejt Midlton kako bi popravili odnos nakon niza neslaganja. Tokom susreta koji se opisuje kao "leden", Hari i Megan su bili posramljeni zbog toga gde žive jer su se našli u luksuznom delu Kensingtonske palate u kom su uživali Vilijam i Kejt, tada vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

 

Tapete, ukrasi na plafonu, police za knjige od orahovog drveta prepune tomova mirnih boja, neprocenjiva umetnička dela... Veličanstveno. Kao muzej – piše princ Hari.

 

Pogledajte kako izgleda pomenuti "apartman".


Ne samo što su on i Megan bili oduševljeni time gde živi Vilijam nego ih je bilo sramota jer oni nemaju ni približan luksuz.


– Čestitali smo im na renoviranju bez zadržavanja komplimenata, dok smo se osećali posramljeno zbog naših jeftinih lampi i polovnih sofa koje smo kupili Meginom kreditnom karticom preko interneta – požalio se princ Hari.


U pitanju je, inače, apartman 1a, u kom su Vilijam i Kejt godinama stanovali u Kensingtonskoj palati u Londonu, a koji je renoviran 2016. godine za 4,5 milona funti. U tom trenutku, Hari i Megan živeli su u kući Notingem kotidž, u kojoj su Vilijam i Kejt stanovali dok su imali jedno dete.

 

Princ Hari i Megan Markl su se i u svojoj dokumentarnoj seriji "Megan i Hari" žalili na svoj dom na početku braka.


Koliko je ljudima poznato, mi smo živeli u palati. Ali to je bila koliba – rekao je Hari. – Na imanju palate.

 

– Kensingtonska palata zvuči tako kraljevski, naravno. Ima reč "palata" u imenu. Ali Notingem kotidž je mala kuća – požalila se prinčeva supruga, na šta je on dodao.


Vrlo je mala i ima niske plafone.

Iako zna da je u njoj ranije živeo njegov brat, koji je neznatno viši od njega, rekao je i:


– Ko god da je tu živeo pre nas, mora da je bio vrlo nizak.


Megan je, da sve bude još komičnije, dodala da je Hari stalno udarao glavom u plafone jer je tako visok.


To je poglavlje u našim životima za koje mislim da je svakome teško da poveruje da je tako izgledalo iza scene – jadikuje Megan Markl.

 

Kuća u kojoj su Hari i Megan tada živeli izgleda ovako.

 

Par je boravio u ovom zdanju dok su čekali useljenje u Frogmor kotidž, koji su dobili od kraljice Elizabete i za čije je renoviranje odvojeno oko 3 miliona dolara.

 

Princ Hari, inače, može da se pohvali multimilionskim bogatstvom, a samo od majke princeze Dajane je nasledio oko 10 miliona dolara.

 

 

makonda-tracker