nisu svi istog stava

Simpatično ili loše vaspitano? Ponašanje sina Kejt Midlton i princa Vilijama posvađalo mame na internetu (ANKETA)

2

Dok su njegov brat princ Džordž i sestra princeza Šarlot uvek odmereni u javnosti, mali Luj bio je za samo jedan dan nestašan za sve troje, a to je izazvalo oprečne reakcije

foto: John Rainford / SplashNews.com
foto: John Rainford / SplashNews.com

Četvorogodišnji princ Luj, sin princa Vilijama i Kejt Midlton, nesumnjivo je "ukrao šou" na obeležavanju Platinastog jubileja njegove prabake kraljice Elizabete II.


Najmlađe dete vojvode i vojvotkinje od Kembridža, koje ima još stariju sestru Šarlot i brata Džordža, obično ne posećuje javne skupove kojima prisustvuju njegovi roditelji i prava je retkost videti ga na sličnim ceremonijama. On je stoga privukao mnogo pažnje, ali ne samo zato što ga inače ne viđamo već i iz razloga što jednostavno nije imao mira.

 

Tokom višečasovnih dešavanja, princ Luj se sve vreme vrpoljio, pravio je smešne izraze lica, nije krio koliko se dosađuje, burno reagovao tokom bučnih preleta aviona, skočio deki princu Čarlsu u krilo, pokušavao da počupa jednu malu rođaku, zamahnuo nogom da šutne princezu Šarlot...

 

Svakako je najveći broj komentara privuklo njegovo ponašanje prema majci Kejt, kojoj je isplazio jezik, prekrio joj usta dlanom kad je pokušala da mu se obrati, rugao joj se, odbijao da gleda u nju...

Ako pitate korisnike društvenih mreža, maleni Luj svakako je bio glavna zvezda događaja, ali su mišljenja o tome kako se sin Kembridžovih ponašao različita.

Deo njih ističe da je razumljivo što je princ bio pomalo nestašan jer ima tek četiri godine i nije prisustvovao najzanimljivijoj ceremoniji na svetu, naročito za jedno malo dete.

 

1 / 3 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia


"Bilo mu je dosadno, razumite ga", "Nije pošteno da ga sada svi komentarišu kada dete od četiri godine nema uopšte šta da traži na takvom slavlju", "Okrutni ste prema jednom detetu svojim primedbama"... neki su od komentara.

 

S druge strane, nije malo onih koji smatraju da princ Luj nije nestašan već jednostavno loše vaspitan. "Ovo nije nestašluk i detinjasto ponašanje, ovo je nevaspitano", "Mali je zapušten", "Ne znam šta vam je smešno i simpatično, Luj ne poštuje rođenu majku"... komentarisali su oni koji su zgroženi ponašanjem najmlađeg princa.

 

 

 

 

 

makonda-tracker