video koji je obišao svet

Kad ne može da ga smiri KEJT, na scenu stupa PRINCEZA ŠARLOT: Kad ona krene da ZAVODi RED, dečacima se ne piše dobro

0

Na proslavi Platinastog jubileja imali smo prilike da vidimo kako zaista funkcioniše kraljevska porodica

foto: John Rainford / SplashNews.com
foto: John Rainford / SplashNews.com

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton i njena deca bili su u centru pažnje medija tokom proslave koja je nedavno upriličena u čast kraljice Elizabete II.

 

U tih nekoliko dana imali smo prilku da vidimo kako funkcioniše život članova kraljevske porodice, a scene u kojima Kejt Midlton pokušava da smiri svoje najmlađe dete obišle su svet. 

 

 

Na poslednjem snimku koji je obišao svet imali smo prilike da vidimo princezu Šarlot (7) kako pomaže majci da umiri svog četvorogodišnjeg brata. 

 

I dok se mališan blesavi, stavlja ruke u usta, Šarlot mu zapovedničkim tonom poručuje da se smiri i da spusti ruke pored tela kako ih ne bi stavljao u usta.

 

Ipak, mali Luj nastavlja da radi ono što želi ne mareći mnogo za sestrina upozorenja. Ona se onda još besnija i ljuća okreće ka njemu i ponovo ga upozorava na ponašanje. 

 

Ovaj preslatki video obišao je ceo svet i izazvao brojne simpatične reakcije onih koji su ga videli.

 

Princ Luj, Kejt Midlton
foto: John Rainford / SplashNews.com

 

Prineza Šarlot ima isti stav i kada je nje stariji brat, buduči kralj, princ Džordž u pitanju. Na nekim od njihovih fotografija vidi se da sestra starijem bratu pokazuje kako treba da se namesti za slikanje na balkonu i on to odmah čini. 

 

Nedeljno takmičenje, kojim je obeleženo finale četvorodnevne proslave platinastog jubileja, bio je poslednji događaj kome su prisustvovala deca sa Kembridža.

 

Razmena koju je Louis imao sa Šarlot nije bio jedini smešni trenutak nemirne kraljevske porodice snimljen kamerom na događaju. Bilo ih je mnogo, a ovo je još jedan od njih. 

 

 

Mali Luj definitivno ruši sva pravila ponašanja, a mnogima se čini da će za Kejt vaspitanje malog Luja biti pravi izazov. 

 

 

 

makonda-tracker