ništa slađe danas niste videli!

OSTAVIO U SENCI I BUDUĆEG KRALJA I MALU PRINCEZU: Najmlađi sin Kejt i Vilijama SIGURNO će vam izmamiti osmeh! (FOTO)

3

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža podelili su božićni porodični portet čija je glavna zvezda njihov dvogodišnji sin princ Luj.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Deca Kejt Midlton i princa Vilijama kradu sve poglede svaki put kad se u javnosti pojave sa svojim roditeljima, a svaka njihova fotografija koju Kensingtonska palata objavi zauzima glavna mesta u britanskim medijima.


Ipak, u poslednje vreme najviše pažnje privlači najmlađi član porodice ― dvogodišnji princ Luj od Kembridža, koji je sve zasenio na porodičnom portretu objavljenom povodom predstojećih praznika.


Kembridžovu su pozirali ispred naslaganih cepanica, a iako su svi nasmejani, nesumnjivo je najširi i najveseliji osmeh malog Luja. Tu su i budući kralj Velike Britanije princ Džordž (7) i mala slika i prilika kraljice Elizabete II princeza Šarlot (5). Ova porodica rešila je da pozira odevena na sličan način i u vrlo ležernim kombinacijama ― u pantalonama i džemperima iz kojih vire kragne košulja ― i sličnoj paleti boja, dok odskače samo mama Kejt, koja je ponela crveni džemper.

 

Kejt Midlton, Princ Vilijam, Princ Luj, Princeza Šarlot, Princ Džordž
foto: Profimedia

Portret je, inače, nastao na imanju Anmer hol u Sandringemu nešto ranije ove jeseni.

 

 

makonda-tracker