sve je počelo na vimbldonu

"Bila je divna žena, razgovarali smo o svemu": Istina o odnosu princeze Dajane i Bobe Živojinovića

0

Prema pisanju stranih medija, navodna veza Bobe i Dajane se dogodila dok je princeza od Velsa bila u braku sa princom Čarlsom.

Princeza Dajana je Bobu Živojinovića bodrila sa tribina na terenu iako je mogla da bude u VIP loži
Princeza Dajana je Bobu Živojinovića bodrila sa tribina na terenu iako je mogla da bude u VIP ložifoto: Philippe Ledru / akg-images / Profimedia

Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović i njegova supruga, pevačica Lepa Brena, prema pisanju New York posta, planiraju da prodaju svoju luksuznu vilu u Majamiju za čak 16,9 miilona dolara.

 

A sa interesovanjem medija za ovu velepnu vilu koja se prostire na više od 550 kvadratnih metara i sadrži šest spavaćih soba, 6,5 kupatila, dnevnu sobu, kuhinju i lift koji vodi do krova, isplivavaju i priče o navodnoj vezi srpskog asa i britanske princeze.

 

Kako piše gorepomenuti list, Slobodan Boba Živojinović je navodno bio u vezi sa princezom Dajanom krajem 1980-ih dok je ona još uvek bila udata za princa Čarlsa. 

 

Iako su strani mediji poput Daily Maila i New York posta pisali da Boba tvrdi da je bio sa princezom Dajanom i da su nakon Vimbldona 1987. godine postali "izuzetno bliski", Slobodan Boba Živojinović nikada nije želeo da potvrdio pisanja medija.

 

- U našem prvom razgovoru ona me je pitala da li sam teniser sa najbržim servisom, a ja sam rekao „da” - ispričao je Slobodan Boba Živojinović za Kurir objašnjavajući da su se upoznali neposredno pred početak Vimbldona 1987. godine.

 

- Onda je pitala da li je moj servis još uvek dobar. Ubrzo nakon toga počeli smo da se viđamo - dodao je teniski as.

 

Dajana je Bobu gledala sa tribina pored terena iako članovi kraljevske porodice imaju VIP sedišta kako bi mu bila bliža. 

- Bila je divna žena. Sa njom sam mogao da pričam o svemu, a i jednostavne stvari su postale fascinantne- rekao je Živojinović u intervjuu.

 

Prema pisanju medija, Boba ŽIvojinović je ispričao da je njihova veza trajala dok je ona bila u braku sa princom Čarlsom, a dok je on bio u vezi sa svojom tadašnjom verenicom. 


- Ne želim da govorim o tome detaljnije sada kada ona više nije sa nama-  rekao je on tada za Kurir.

 

- Ono što mogu da kažem je da je sjajno kada neko poput nje dođe da gleda meč i podrži te. Nikad mi se ranije nije desilo da neko iz kraljevske porodice dođe da me podrži - 

 

Kako je objasnio, ni njegov sin Filip mu tada nije verovao ko je ona.


- Kada sam mu rekao da je princeza bio je iznenađen, jer svako dete ima svoju sliku o tome kakav treba da izgleda princeza. Bio je zbunjen. Međutim, bila je zaista sjajna sa decom i razumela ga je - objasnio je on.

 

makonda-tracker