pronašao je sebe

Zašto je NESTAO BRENIN STARIJI SIN? Evo čime se Stefan Živojinović bavi nakon što je okončao muzičku karijeru

1

Baš kada je njegova karijera počela uzlaznom putanjom, mladi pevač rešio je da potraži sebe u nekom drugom poslu

Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, dok se bavio pevanjem
Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, dok se bavio pevanjemfoto: Nemanja Nikolić

Nakon što je s uspehom započeo pevačku karijeru, Stefan Živojinović, inače sin regionalne muzičke legende Lepe Brene i slavnog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, saopštio je da se povlači.


Od tada je prošlo skoro tri godine, a Stefana gotovo uopšte nema u javnosti.
Iako je Stefan pokazao zavidan talenat za muziku i raskošan glas, on je promenio odluku i rešio da se ne bavi javnim poslom. Zbog toga Stefana Živojinovića retko viđamo u javnosti, a o njegovom privatnom životu se ne zna gotovo ništa.


Doneo sam odluku i smatram da je prava. Neke druge poslovne ambicije su me pkrenule, nešto što bih voleo da radim, ali o tom potom, to ću podeliti u nekom kasnijem periodu. Mnogo volim pevanje i smatram da smo to veoma lepo radili i uvek smo davali 200 posto sebe, ali došao je i taj period u glavi, samo sam rešio da treba da se bavim nekim drugim stvarima. Karijera je bila lepa, kratka, ali slatka – istakao je Brenin sin.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić


On je tada zamolio medije da prestanu da izveštavaju o njegovoj privatnosti.


Želeo bih da obavestim javnost da sam rešio da se povučem s javne scene i iz javnog života – istakao je tada Stefan Živojinović, kog su mediji  povezivali s mnogim pevačicama i pratili njegov privatni život.

 

– Prethodnih godina mediji u Srbiji su objavljivali brojne tekstove povodom kojih nisam želeo da pokrećem sudske postupke, iako su mnogi sadržali neistinite informacije koje ovim putem demantujem. Molim sve medije da poštuju moju odluku o povlačenju iz javnosti i da se ubuduće uzdrže od bilo kakvih informacija o meni, a naročito onih koji zadiru u moju privatnost – napomenuo je.

 

Sin Lepe Brene Stefan Živojinović tokom muzičke karijere
Sin Lepe Brene Stefan Živojinović tokom muzičke karijerefoto: Nemanja Nikolić

Kako tvrdi Hello, tri godine nakon ovog saopštenja, Stefan Živojinović je poslovni čovek. Navodno on stoji iza novog brenda suplemenata, vitamina i lekovitog bilja koji se nedavno našao na tržištu, a ovaj portal piše i da je Lepa Brena učestvovala u kampanji za ove proizvode.


Pre izvesnog vremena, Lepa Brena je istakla da je ona kao majka zadovoljna jer je njen sin srećan i pronašao je sebe.


Stefan je srećan i zadovoljan, ja kao roditelj sam mnogo srećna što je pronašao sebe u nečemu drugom i on će se time predstaviti javnosti naredne godine, ali bitno je da radi sa onime što voli — rekla je muzička diva.

 

 

makonda-tracker