suvi luksuz

Procenjena na 16,9 MILIONA, odbili su Džej Lo i Bekamove: Sve tajne VILE U MAJAMIJU koju Lepa Brena i Boba prodaju

0

Američki mediji javljaju da je poznati par ponudio za prodaju svoju kuću u Floridi, a u pitanju je luksuzno zdanje kakvo se retko viđa

LepA bRENA I SLOBODAN BOBA ŽIVOJINOVIĆ
LepA bRENA I SLOBODAN BOBA ŽIVOJINOVIĆfoto: Vladimir Šporčić

Kako piše list New York Post, nekadašnji srpski teniser Slobodan Boba Živojinović i njegova supruga i jugoslovenska muzička zvezda Lepa Brena planiraju prodaju svoje luksuzne vile u Majamiju.


Par je ponudio za prodaju svoju raskošnu kuću za čak 16,9 miliona dolara, tvrdi ovaj list, koji u istom tekstu podseća na odnos Bobe Živojinovića s pokojnom princezom Dajanom.


Vila Živojinovića često privlači pažnju domaćih medija, a pre nekoliko godina se pisalo da je Lepa Brena odbila da je proda fudbaleru Dejvidu Bekamu i njegovoj supruzi i poznatoj kreatorki Viktoriji Bekam. Pojavila se i glasina da je Dženifer Lopez žudela za ovom nekretninom i da Živojinovići nisu želeli da prodaju kuću ni latino divi.


Kuća nije na prodaju, ali Dženifer Lopez uvek možemo da ugostimo na večeri – rekla je tada Brena za Kurir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


Ukoliko je pisanje američkog lista tačno, Bekamovi i Džej Lo sada bi mogli da okušaju sreću, a o kakvoj je uopšte kući reč kada svetske zvezde žele da ona postane njihov dom? Sudeći po svemu što smo videli – ultraluksuznoj!

 

Kuća Lepe Brene i Bobe u Majamiju prostire se na više od 550 kvadratnih metara, tvrdi pomenuti list, a u pitanju je zdanje sa šest spavaćih soba i 6,5 kupatila s modernim detaljima i italijanskom završnom obradom. U njemu se nalazi i vrlo prostrana dnevna soba, kuhinja i lift koji vodi do krova.

 


Svaki detalj je pravljen s namerom, od modernog dizajna koji obuhvata zadivljujući pogled na zaliv do pažljivo biranih materijala – rekao je za Post Mirče Curkoski iz agencije za prodaju nekretnina.


Što se tiče otvorenog prostora, tu su đakuzi, letnja kuhinja okružena uređenim travnjacima, bazen...


Par je, inače, pazario ovu vilu još 2012. godine, a ona se sagrađena davne 1950. godine. Nalazi se na samoj obali mora i pravi je primer luksuza u kakvom uživaju holivudske zvezde.

 

Živojinovići su proteklih godina više puta delili fotografije iz svoje kuće u Majamiju.

1 / 7 Foto: @lepabrenaa/Instagram

 

 

makonda-tracker