novo poglavlje

Pevačica se nalazi na životnoj prekretnici, svi su uz nju: Georgina Rodrigez jednim potezom podržala Šakiru

0

Kolumbijska pevačica Šakira se početkom meseca preselila u Majama sa svojim sinovima Milanom i Sašom.

foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira je nakon višemesečnih previranja sa bivšim partnerom, fudbalerom Đerarom Pikeom odlučila da život započne na novoj adresi.

 

Sa svojom dvojicom sinova Milanom i Sašom se preselila u Ameriku, a svoj novi dom je pronašla u jednom od najluksuznijih delova Majamija.

 

I ranije se spekulisalo da će Šakira preseljenje odložiti za 1. april zbog pogoršanog zdravstvenog stanja njenog oca, ali sada je ipak odlučila da nema više šta da čeka i spakovala je svoje kofere.

 

Kako je promena adrese i preseljenje na drugi kontinent velika promena u svakom smislu i da nikada nije lako odlučiti se na takav korak, Šakira je na svom Instagram profilu podelila jednu emotivnu objavu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

- Doselila sam se u Barselonu da bih svojoj deci pružila stabilnost, istu kakvu sada tražimo u drugom delu sveta pored porodice, prijatelja i mora. Danas počinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom. Hvala svima koji su surfovali pored mene na toliko talasa tamo u Barseloni, gradu u kom sam naučila da je prijateljstvo sigurno duže od ljubavi - napisala je, pa dodala: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

- Hvala svima koji su bili tu da me razvesele, da mi brišu suze, koji su me inspirisali i učinili da rastem. Hvala mojoj španskoj publici, koja me je uvek obasipala ljubavlju i odanošću - 

 

Za kratko vreme, ovaj post je dobio skoro tri miliona lajkova, a među onima koji su podržali pevačicu i saosećali sa njom u ovom odlučujućem trenutku bila je i verenica fudbalera Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez, koja je označila da joj se ova objava dopada.

 

Podsetimo, pre samo nekoliko nedelja, i supruga fudbalera Lionela Mesija, Antonela Rokuco je javno podržala Šakiru ostavljajući komentar ispod pevačicine objave na društvenim mrežama kada je njena nova pesma ugledala svetlost dana.

 

 

makonda-tracker