iznenađenje

Sve, sve, ali ovo niko nije mogao ni da zamisli: Pikeova devojka je bila muško, fudbaler znao za to od početka veze?

0

Klara Čija Marti navodno je promenila pol, a Pike je za to znao od početka njihove veze

foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia
foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

Poznati fudbaler Đerar Pike i njegova nova devojka Klara Čija Marti postali su glavna inspiracija medija kada je otkrivena njihova tajna veza. Nakon što je odlučio da ostavi Šakiru i njihovo dvoje dece, sinove Milana i Sašu, fudbaler je neprestano bio na meti kritika javnosti.

 

Čini se kao da je praćen svaki njihov korak i da su jedva čekali neku novu pikanteriju kako bi ga ponovo "razapeli" u javnosti. I čini se da su dočekali svojih pet minuta.

 

Internet gori od tvrdnji da je devojka fudbalera Pikea (36), studentkinja Klara Čija Marti (24), transrodna žena.

 

 

Prema nedavno objavljenom videu na TikTok-u, plavokosa Klara je rođena kao muškarac, pa se odličila na veoma smeo korak, promenu pola. Navodno, Pike je za to znao od početka, a brzo se proširila priča da je on novčano pomagao Klari kako bi dovršila svoju transformaciju.

 

Kako prenose španski  mediji, njena fizička transformacija započela je kada je imala 12 godina, a njeno pravo ime je Esteban.

 

 

Na snimcima koji su preplavili društvene mreže pojavljuju se i navodne Klarine fotografije kada je bila muškarac, a ponovo se pominje i Džerarov sin Milan, koji je to javno otkrio tokom direktnog prenosa na profilu svoje majke, kolumbijske pevačice Šakire (46), koju je fudbaler prevario sa fatalnom Klarom.

 

Iako je javnost podeljenog mišljenja o ovomi tvrdnjama ima dosta onih koji veruju da je ovo istina. Mnogi svedoče da je Klara nekada izgledala znatno drugačije, a u prilog tome govore i stare fotografije koje je objavila na društvenim mrežama.

 

Da li je Klara Čija Marti stvarno bila muškarac?
Da li je Klara Čija Marti stvarno bila muškarac?foto: Printscreen/Instagram/clarachiamartireal

 

Španski mediji bruje o ovim novim informacijama, ali se poznati preljubnički par nije javno oglasio povodom ovog pitanja.

 

Da podsetimo,  povređena i prevarena Šakira nedavno se preselila u Majami sa njihovim sinovima kako bi pobegla od drame koja je uništila njenuvezu sa fudbalerom, koja je do tada delovala savršeno. Tačno ili netačno, procenite sami.

 

 

makonda-tracker