vidno iznerviran

Ono što mu je rekla dva dana pred odlazak ga je RAZBESNELO: Isplivao poslednji razgovor Šakire i Pikea

0

Pevačica Šakira nedavno je sa sinovima napustila Barselonu, a to se uopšte nije dopalo njenom bivšem partneru Đeraru Pikeu.

Šakira i Pike su se poslednji put čuli dva dana pre nego što je sa decom napustila Barselonu.
Šakira i Pike su se poslednji put čuli dva dana pre nego što je sa decom napustila Barselonu.foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Kolumbijska pevačica Šakira nedavno je napustila Španiju i sa sinovima Sašom i Milanom započela novi život u Majamiju.

 

Dečaci, koje je Šakira dobila u vezi fudbalerom Đerarom Pikeom, idu u jednu od najekskluzivnijih škola u Majamiju, čija godišnja članarina iznosi od 33 do 46 hiljade dolara godišnje.

 

  • Pevačica moli da mediji poštuju privatnost njene dece

 

Ona se nedavno oglasila na Instagramu i zamolila sve medije, novinare i fotografe za privatnost kada su njene deca u pitanju. 

- Moja deca, Milan i Saša, preživeli su veoma tešku godinu, trpeći neprekidnu opsadu i nemilosrdni progon paparaca i raznih medija u Barseloni - napisala je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Ovom prilikom je dodala da sada počinju novu fazu u životima i zamolila da ih mediji ne prate da ulaza i izlaza iz škole i na vannastavnim aktivnostim, već da vode računa o zdravlju i fizičkom i emotivnom integritetu dvoje maloletnika od 8 i 10 goidna.

 

- Ovaj zahtev ne upućujem više kao umetnica, već kao majka koja želi da zaštiti i brine o psihičkom i emocionalnom blagostanju svoje dece kako bi ona mogla da žive zdrav i srećan život kakav svako dete zaslužuje - završila je svoje opširno izlaganje Šakira na Instagramu.

 

  • Poslednji telefonski razgovor ostavio je gorak ukus u ustima

 

A u španskim medijima se pojavio i poslednji telefonski razgovor bivših partnera Šakire i Đerara Pikea, koji se dogodio dva dana pre nego što je pevačica sa sinovima napustila Španiju. 


Naime, televizijska emisija "Fiesta" objavila je sadržaj poslednje poziva bivšeg para, a kako je prenela Marca, Šakira je u tom pozivu potvrdila da će se za dva dana preseliti u SAD sa decom Milanom i Sašom.

 

Takođe je objasnila da pomera selidbu na raniji datum zbog pogoršanja stanja njenog oca i s obzirom da on nije u mogućnosti da se leči u Barseloni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Prema magazinu Hola!, sledeći korak za oca kolumbijske pevačice "bila bi nova operacija koju će preduzeti u drugom kvartalu godine".

 

Ipak, kako je izneto u tv emisiji, ovaj poziv je "promenio sve", a u njemu su razmenjene reči koje nisu prijale bivšem fudbaleru.

 

- Pike je ljut, nije slušao o razlogu - pisalo je.

 

-Veoma je iznerviran jer mu je rečeno u veoma kratkom vremenskom periodu. On se ne slaže sa time da deca ne završe školsku godinu u Barselonu - rekli su izvori bliski fudbaleru za Mirror. 

 

Sa druge strane i pevačica je nakon poslednjeg razgovora bila vidno potresena:

 

- Ona je uznemirena, jer njihov poslednji razgovor nije bio tako prijateljski kako se očekivalo - rekli su u emisiji.

 

 

 

makonda-tracker