kakav raj

Šakira počinje novi život sa svojom decom u Majamiju: Pogledajte kako izgleda VILA koja vredi više od 17 miliona dolara

1

Kolumbijka će živeti u jednom od najluksuznijih kvartova u Majamiju

foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Velika kolumbijska zvezda, Šakira konačno je započela novi život sa decom nakon što se razišla sa svojim dugogodišnjim partnerom Pikeom Đerarom

 

Ove nedelje kolumbijska pevačica je otišla u Ameriku i sa svojom porodicom se uselila u prelepu novu kuću koja je smeštena u jednom od najluksuznijih delova Majamija. 

 

Prema pisanju nekih medija, do iznenadnog preseljenja kolumbijske pevačice u Sjedinjene Američke Države možda je došlo zbog toga što je iseljena iz kuće u kojoj je živela u Barseloni, nakon što je 13. marta dobila pismo u kome se poziva da napusti kuću. pre 30. aprila.

 

 

Novinari Laura Fa i Lorena Vaskez iz Mamaracija su izvestili da je kuća na ime BCN TVO&TVO SL, kompanije čiji je vlasnik Džon Pike, Đerarov otac.

 

Iako je imala vremena do 30. aprila, pevačica je odlučila da iskoristi Uskrs da se zauvek preseli u Majami, navodi Larazon.es.


Osim toga, Šakira je konačno mogla da planira ovaj dugi put, jer je njen otac Vilijam Mebarak boljeg zdravlja, dok će Milan i Saša 11. aprila krenuti sa nastavom u svojoj novoj školi u Sjedinjenim Državama.

 

Šakira je nedavno otputovala u SAD sa sinovima
Šakira je nedavno otputovala u SAD sa sinovima foto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

 

Kako strani mediji prenose, Šakira je kupila luksuzno imanje koje se nalazi u jednoj od najekskluzivnijih oblasti Majamija još 2001. godine i trenutno se procenjuje da vredi više od 17,5 miliona dolara.

 

Pevačica pre izvesnog vremena razmišljala da ga proda, posle razlaza od bivšeg fudbalera videla je u njemu idealno mesto za početak novog života.

 

Kako navodi španski La Razon, vila je bele boje i minimalističkog stila, ima dva sprata i 750 kvadratnih metara, svoj privatni dok i spektakularan pogled na more.

 

1 / 6 Foto: LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Takođe ima veliki otvoreni bazen u bašti.

 

Rezidencija ima 6 spavaćih soba, 7 kupatila i veliki dnevni boravak, jedan sa orijentalnim dekorom, a drugi sa bilijar salom.

 

Takođe ima privatnu teretanu sa odličnim osvetljenjem. Ukupno imanje pokriva više od 2.000 kvadratnih metara.

 

Pored toga, Šakira će kao komšije imati Rikija Martina, Dženifer Lopez i Ivanku Tramp i mnogih drugih poznatih ličnosti. 

 

 

makonda-tracker