gotovo

Šakira zadaje poslednji udarac Pikeu: Pevačica stigla na aerodrom u pratnji SINOVA - zbog ovoga će fudbaler POLUDETI

0

Kolumbijska pevačica uslikana je dok je napuštala Barselonu 

foto: Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čuvena pevačica Šakira pre više od šest meseci raskinula je 12 godina dugu vezu sa nekadašnjim fudbalerom Pikeom Đerarom.

 

Oda tada javnost ne prestaje da piše o njihovim problemima, koji su postali toliko izraženi, da je pevačica jedva čekala da dođe trenutak kada će spakovati stvari i sa svojim sinovima krenuti put Majamija. 


Šakira i njena dva sina uslikani su nedavno kada su krenuli na porodično putovanje. Kako je pevačica jednom prilikom rekla, ne očekuje se da će se vratiti u Španiju sve dok ne dođe trenutak da se sa sinovima preseli u Majami.

 

 

Izveštaji pokazuju da je pevačica napustila katalonsku prestonicu u nedelju, oko podneva. Iako se ne zna kuda se trio kreće, ne očekuje se da će se vratiti pre njenog preseljenja na Floridu.


Šakira je primećena u ležernom džinsu, kako se probija kroz aerodrom sa velikim prtljagom.

 

Lepa pevačica je za ovaj put ponela obične farmerke, koje je ukombinovala sa teksas jaknom. Celu kombinaciju upotpunila je prelepim pink naočarima za sunce.

 

Što se tiče sinova Milana (10) i Saše (8), oni su se takođe poneli jednostavne sportske kombinacije.

 

Šakira sa sinovima napustila Barselonu
Šakira sa sinovima napustila Barselonufoto: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia


Šakira je odlučila da ode na ovaj put iako je njen bivši partner Đerar Pike rekao da nije zadovoljan što ga je umetnica samo nekoliko dana obavestila o njenom predstojećem potezu.

 

Saopšteno je da će Šakira krenuti u Majami kasnije ove nedelje kako bi Milan i Saša mogli da krenu u školu 11. aprila.

 

U prethodnim izveštajima navodi se da je kolumbijska pevačica želela da se preseli u Sjedinjene Američke Države ranije zbog lošeg zdravlja njenog 91-godišnjeg oca Vilijama Mubaraka.

 

Gde se uputila Šakira sa sinovima, a nije Majami?
Gde se uputila Šakira sa sinovima, a nije Majami?foto: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

 

Ovo je objavljeno pre nego što je njena majka Nidija Ripol hospitalizovana u Barseloni nakon što joj je pronađen krvni ugrušak u nozi.

 

Šakira i Pike potvrdili su kraj veze prošlog juna nakon što su prethodnih 12 godina proveli zajedno.

 

Veza bivšeg defanzivca Barselone sa Klarom Čijom postala je javna nakon što su jednom prilikom uslikani zajedno u jednom noćnom klubu. Pike je rekao El Paisu da je srećan uprkos velikim promenama u njegovom životu. Takođe je rekao da će nastaviti da pokušava da zaštiti svoju decu.

 

Potez Šakire se neće dopasti Pikeu Đeraru
Potez Šakire se neće dopasti Pikeu Đerarufoto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

 

- Svaki roditelj ima odgovornost da pokuša da učini najbolje za svoju decu. Radi se o njihovoj zaštiti. To je posao svih roditelja sa svojom decom. To je ono na šta sam fokusiran i to je moj posao kao oca - rekao je on.

 

Par je postigao dogovor u vezi sa svojom decom u decembru nakon dugih pregovora.

 

Kao deo dogovora, Pike će moći da provede raspust sa decom. Izveštaji kažu da je Šakirina želja da se preseli u Majami bila glavna prepreka u pregovorima.


makonda-tracker