neočekivano

Najveće zvezde su ODBILE da podrže novog kralja: Otkriveno ko će pevati nakon krunisanja Čarlsa III – i ima iznenađenja!

0

Nakon što su najpoznatiji pevači Engleske rešili da bojkotuju krunisanje, Palata je potražila podršku na iznenađujućem mestu. Čak na drugom kontinentu!

Kralj Čarls III tokom susreta sa građanima
Kralj Čarls III tokom susreta sa građanimafoto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Pre nekoliko meseci, objavljeno je da su najpopularniji pevači Velike Britanije odbili poziv da nastupe nakon krunisanja kralja Čarlsa, a sada znamo i ko ga podržava


Šestog dana maja, Čarls III, sin pokojne kraljice Elizabete II, konačno će i zvanično staviti krunu na glavu i sesti na tron Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije kao novi kralj.


Dok se iščekuje ovaj događaj i spekuliše hoće li krunisanju prisustvovati njegov mlađi sin princ Hari sa suprugom Megan Markl, sinom Arčijem i ćerkom Lilibet, mnogo pažnje privlače i dešavanja oko same ceremonije.

 

Kralj Čarls i kraljica-supruga Kamila
Kralj Čarls i kraljica-supruga Kamilafoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Tako se već mesecima šuška ko bi mogao da nastupi na velikom koncertu u čast novom kralju, a sada je The Sun javio da je otkriven spisak zvezda koje će nastupiti.

 

U pitanju su američka pevačica i glumica Bet Midler, američki pevač Lajonel Riči i grupa Take That, čiji je deo bio Robi Vilijams.

 

Ulaz na ovaj koncert biće besplatan, očekuje se da će mu prisustvovati oko 10.000 ljudi, a sve će se dogoditi 7. maja, odnosno dan nakon Čarlsovog krunisanja.


Bet Midler je, inače, već dva puta nastupala na događajima u čast britanskoj kruni, 2009. i 2014. godine, a svojevremeno je izjavila da je od trenutka kada je Elizabeta II krunisana njena velika obožavateljka.

 

Bet Midler je fan kraljice Elizabete i kraljevske porodice
Bet Midler je fan kraljice Elizabete i kraljevske porodicefoto: EPA-EFE/JASON SZENES

Po tome ko će pevati u čast kralju, reklo bi se da je Bakingemska palata bila prinuđena da potraži podršku poznatih na drugoj strani Atlantskog okeana, makar u većem delu.

 

Prema pisanju medija pre nekoliko meseci, poziv Krune da nastupe na koncertu do sad su odbili Adel, Ed Širan, Elton Džon (inače blizak prijatelj pokojne princeze Dajane, Čarlsove bivše supruge) i Spice Girls. Navodno oni nisu želeli da pruže javnu podršku kralju Čarlsu, kako zbog njegovog lošeg imidža, tako i zbog aktuelnog sukoba unutar kraljevske porodice.

 

 

makonda-tracker