"nadam se da će sedeti na islandu ako dođu"

Najveće PONIŽENJE Harija i Megan dosad? Čarls im je zadao udarac posle kojeg možda neće doći na KRUNISANJE

1

Hari i Megan su pozvani na krunisanje, a ako dođu suočiće se sa sledećim "posledicama".

Mnogi članovi porodice su rekli da ne žele ništa da imaju sa Harijem i Megan ukoliko dođu na krunisanje.
Mnogi članovi porodice su rekli da ne žele ništa da imaju sa Harijem i Megan ukoliko dođu na krunisanje.foto: EPA-EFE/STR

Bura u britanskoj kraljevskoj porodici se definitivno ne stišava. 

 

Iako se poslednjih dana pisalo da se sve priprema za dolazak Harija i Megan na krunisanje kralja Čarlsa III koje će se održati 6. maja i kako je to svojevrstan potez koji bi mogao da ohladi odnose između članova kraljevske porodice, izgleda da to nije tako.

 

Naime, kako prenosi Daily Mail, princ i princeza Arči i Lilibet, deca princa Harija i Megan nisu pozvana na krunisanje, ali se sa druge strane očekuje da će biti pozvani unuci kraljice supruge Kamile. 


Zvaničnici palate smatraju da su deca vojvode i vojvotkinje od Saseksa premlada da bi prisustvovali ceremoniji u Vestminsterskoj opatiji, a sa druge strane, izvesno je da će Hari i Megan deo dana provesti upravo sa Arčijem budući da njihov sin 6. maja puni četiri godine

Međutim, bez obzira da li su ili nisu imali u planu da svoju decu dovedu na krunisanje, odluka palate da ih apsolutno isključi iz svega, verovatno će podstaći tenzije. 

 

Za sada se očekuje da će krunisanju prisustvovati devetogodišnji princ Džordž i njegova sestra princeza Šarlot, koja će napuniti osam godina neposredno pre ceremonije, ali njihovo prisustvo je sasvim očekivano budući da će njihov otac i budući krajl imati zvaničnu ulogu na krunisanju. 

 

Kako prenosi Sunday Telegraph, princ i princeza od Velsa navodno još uvek razmišljaju da li će dovesti princa Luija na ceremoniju. 

Ono što mnogi smatraju neprikladno jeste da Arči i Lilibet nisu uopšte pozvani na krunisanje, a da se razmišlja o zvaničnim ulogama unuka kraljice supruge Kamile. 

 

Kamilin sin Tom Parker Bouls ima dvoje dece od 13 i 15 godine,a njena ćerka Laura Lopes ima 13-godišnje blizance. .

 

Izvesno je da Hari i Megan neće biti pozvani da učestvuju u zvaničnom pojavljivanju na balkonu, a kako prenosi Daily Mail, mnogi članovi porodice ne žele da imaju kontakt sa njima. 

 

- Nadam se da će sedeti na Islandu - rekao je jedan od prijatelja porodice poručujući da će im većina rođaka ponuditi "hladno rame" i da ne žele više ništa da imaju sa njima .

 

makonda-tracker