nije to dobro podnela

Zašto je Kejt Midlton ljuta na supruga? Šuška se da su princ Vilijam i Palata doneli odluku koja joj je nanela bol

0

Kada joj je najviše bila potrebna podrška supruga i da se on založi za nju, princ Vilijam nije postupio onako kako bi Kejt Midlton želela

Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su od 2011. i imaju troje dece
Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su od 2011. i imaju troje decefoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Medijska drama koja je izbila posle objavljivanja dokumentarne serije "Megan i Hari", a potom i autobiografije princa Harija "Rezerva" svakako je morala da utiče na britansku kraljevsku porodicu.


Pre svega je to slučaj s Harijevim odnosom sa ocem kraljem Čarlsom i bratom princem Vilijamom, kao i ostalim članovima porodice, ali sada su se pojavile tvrdnje da su i neki drugi odnosi narušeni nakon ovih ispovesti.


Prema pisanju magazina OK, memoari princa Harija napravili su probleme u braku princa Vilijama i Kejt Midlton, jer je princeza od Velsa navodno zamerila suprugu što se nije više potrudio da je zaštiti.

 

Dobar deo Harijeve knjige odnosi se na snahu Kejt i na njen odnos sa njegovom ženom Megan Markl, a princ je, štaviše, češće umeo u knjizi da "zamahne" ka ženi koja mu je godinama bila kao sestre nego prema ocu.

 

Princ Hari i Kejt Midlton imaju su bratsko-sestrinski odnos
Princ Hari i Kejt Midlton imaju su bratsko-sestrinski odnosfoto: EPA / Andy Rain

Kejt ima osećaj da je Vilijam trebalo više da se založi za nju – rekao je neimenovani izvor za OK.


Međutim, Vilijam i Palata su mislili da je najbolje da ne kažu ništa – dodao je.


Princ Hari je u svojim memoarima napisao da je Kejt Midlton rasplakala njegovu suprugu na probi haljina za deveruše 2018, pred Harijevo i Meganino venčanje, kao i da su ga Vilijam i Kejt ohrabrivali da obuče kostim nacističkog oficira na jednom maskenbalu.


Tom Kvin, kraljevski biograf, izjavio je da princu Vilijamu i Kejt nije strano da se posvađaju, iako se njihove rasprave ostaju iza zatvorenih vrata.

 

1 / 6 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Nije sve samo slatko. Imaju užasne svađe, tokom kojih se gađaju svačim. Kejt možda deluje kao smirena osoba, kao i Vilijam. Ali to nije uvek istina. Najveći stres za Vilijama i Kejt je to što su neprestano okruženi ljudima. To je kao knjiga Džejn Ostin – istakao je Kvin.


Ipak, Kejt jeste mirne prirode, pa je obično ona ta koja smiri situaciju.


– Kejt je ta koja je smirena. Vilijam je pomalo usijane glave, dok je Kejt prilično iznad situacije. Ona je ta koja će umiriti stvari i reći: "Hajde da ne talasamo" – objasnio je on.

 

 

makonda-tracker